Zavítajte na nočnú akciu Gürtel Nightwalk do rakúskej metropoly

2011-08-26 15:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Nočnú prechádzku lokálmi so živými koncertami a dídžejskými setmi pozdĺž viedenského Gürtla ponúka akcia s názvom Gürtel Nightwalk. V sobotu, 27. augusta podvečer odštartuje už štrnásty Nightwalk, ktorý sa medzi domácimi Viedenčanmi teší veľkej obľube.



Počas Gürtel Nightwalk môžete „pendlovať“ medzi 16 lokálmi s open-air stagmi, ktoré sa tiahnu od Centrálnej knižnice cez kluby ako Chelsea a Rhiz medzi Thaliastraße a Josefstädterstraße až k B72 a Loop.

K známym lokálom na Gürtli s urbánnou atmosférou a kultúrou patria aj Café Concerto, Café Carina, Ragnarhof, Coco, Werk, Wienstation či The Loft.

Podujatie vzniklo pôvodne ako platforma pre novú urbánnu kultúrnu scénu, ktorá sa schádzala a prezentovala v zrekonštruovaných častiach viedenského Gürtla. Akcia patrí dnes ku každoročnému vyvrcholeniu domácej hudobnej scény počas leta, na ktorej sa z roka na rok zúčastňuje viac lokálov i umelcov.

Gürtel Nightwalk 2011 ponúkne počas poslednej augustovej soboty okrem koncertov v lokáloch aj autorské čítania, filmové premietania a prednášky.

Na open-air stagoch pred klubmi sa predstavia kapely ako Black Shampoo, Kommando Elefant, Tanz Baby, Effi, Marilies Jagsch & Band alebo Aber das Leben lebt. Po koncertoch sa môžete tešiť na DJ-ské sety.

Celé podujatie je voľne prístupné a odštartuje o 18.00 na terase Centrálnej knižnice na nám. Urban-Loritzplatz.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Foto: 3007wien

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa