Najrozkošnejší pasažier, akého ste kedy videli: Tento zajko cestuje ako kráľ!

2020-01-27 08:00:01 |   |    | 

O prvej triede síce môže väčšina z nás iba snívať, rozkošný zajko Coco však práve v nej letel z USA do Japonska. A to mu ani majiteľ nekúpil letenku!



 

Svet cestovania minulý týždeň obleteli fotografie zajka Coco, ktorý ešte koncom roka 2018 letel zo San Francisca do mesta Kjóto so svojou majiteľkou Takako Ogawovou. „Vracala som sa do Japonska po tom, ako som ukončila svoju prácu v Googli a štartovala novú etapu kariéry“, hovorí Takako, spolumajiteľka a riaditeľka analytickej startupovej spoločnosti Panalyst Japan. „Nemohla som predsa nechať Coco v Štátoch.

Hoci z Japonska do USA letela v roku 2015 ako ostatné zvieratá, teraz už vzhľadom na jej vek hrozili komplikácie. Preto Ogawa svoju Coco zaregistrovala ako „emocionálnu podporu“ a zaplatila stodolárový poplatok, aby si ju mohla vziať na palubu lietadla v špeciálnej prepravke. Keďže však ostalo vedľajšie miesto prázdne, personál dovolil, aby si Coco 11-hodinový let poriadne užila.

Zajačik cestoval vo veľkom štýle. S motýlikom na krku hopkal po sedadle a letušky mu prinášali pamlsky, takže si mohol pochutnávať na croissantoch, mandliach či orieškoch. Coco sa správala veľmi dobre, bola pokojná a zvedavá a nestala sa jej žiadna „nehoda“. Takže hoci sa nájde zopár kritikov, podľa ktorých Coco určite nespĺňala podmienky „zvieraťa ako emocionálnej podpory“, väčšina ľudí sa do rozkošného zajka skrátka zamilovala.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa