Čo by človek nespravil pre slávu: Mladá Holanďanka sa na cestách fotí výhradne nahá

2020-02-25 12:00:00 |   |    | 

Zúfalá doba si vyžaduje zúfale činy. Aj to mnohým napadne pri pohľade na niektoré z najsledovanejších profilov na sociálnych sieťach. K takým môžeme zaradiť aj mladú Holanďanku Stellu Cordes, ktorá sa preslávila ako nahá cestovateľka. Zo svojich potuliek svetom totiž zverejňuje výhradne fotky bez oblečenia, vďaka čomu sa stala hitom Instagramu.



 

„Anakedgirl“, teda nahé dievča Stella Cordes sa prezentuje ako nudistka, modelka aktov a fotografka. Pochádza z Holandska, nudizmu ale začala holdovať počas svojej cesty k protinožcom, kde natrafila na kampaň @getnakedaustralia (teda Vyzleč sa, Austrália) vyzývajúcu na propagáciu prírodných krás krajiny bez oblečenia. Nahé pózovanie sa jej zapáčilo a zjavne aj mnohým ďalším – dnes má Stella na Instagrame 273 tisíc sledovateľov.

Tých pravidelne zásobuje svojimi fotografiami bez oblečenia – pri varení, športovaní, ale predovšetkým pózovaní na rôznych krásnych miestach sveta. Holanďanka doteraz videla Austráliu, Indonéziu či Thajsko, jej cieľom je ale navštíviť každú jednu krajinu. A odvšadiaľ si doniesť svoje nahé fotky, ktoré považuje za propagáciu „pozitívneho prístupu k vlastnému telu a umelecké vyjadrenie“. Z kritiky si nič nerobí, láska a podpora fanúšikov je vraj oveľa väčšia než nenávisť, píše na svojej webovej stránke.

Odhaľovanie na verejnosti je vo svete stále veľké tabu, neustále stretávam množstvo ľudí, väčšinou mužov, ktorí ho vnímajú ako čosi sexuálne,“ povedala nudistka pre Daily Star Online. „S tým sa veľa nedá urobiť, ale aspoň sa  snažím zmeniť pohľad týchto ľudí.“ Dôkazom o jej čistých úmysloch je vraj aj to, že sa nikdy nevyzlieka na verejnosti, ale len na odľahlých miestach a v prírode. „Dnes sa každý za svoje telo hanbí a považuje ho za niečo, čo je vyhradené len pre neho a prípadne partnera. Ale každý má rovnaké časti tela, hoci v rôznych tvaroch a veľkostiach,“ uzatvára Stella a k nahote vyzýva aj ostatných.

 

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Instagram/a.naked.girl

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa