Svet dobýva vtipné propagačné VIDEO: Federer chce do Švajčiarska zlákať Roberta De Nira

2021-05-24 08:01:00 |   |    | 

Uplynulý rok bol pre väčšinu ľudí viac než náročný, a tak azda každý z nás túži po poriadnom oddychu v pohode a bez stresu. Práve na to vsadili Švajčiari, ktorí v novej kampani do svojej krajiny lákajú na dovolenku „bez drámy“. Podporiť ich prišiel aj slávny rodák Roger Federer, ktorý si na pomoc povolal posilu z Hollywoodu.



Príroda je tým najlepším balzamom na dušu a Švajčiarsko v tomto smere rozhodne má čo ponúknuť. Svoje o tom vie aj slávny tenista Roger Federer, ktorý je oficiálnou tvárou švajčiarskeho turizmu. Športovec po celý rok rád vyráža na výlety do všetkých kútov rodnej krajiny a neváha sa o svoje tipy podeliť aj s ostatnými.

Precestoval som celý svet. Mojím obľúbeným miestom však vždy zostalo Švajčiarsko. Som hrdý, že pochádzam z tak nádhernej krajiny,“ priznal Federer, ktorý svoje rodisko podporuje aj z charitatívnych dôvodov. Odmena za pôsobenie v roli ambasádora totiž poputuje jeho nadácii, ktorá podporuje znevýhodnené deti vo Švajčiarsku.

Federer už na podporu švajčiarskeho turizmu nakrútil niekoľko videí a kvôli jednému dokonca oslovil legendárneho hollywoodskeho herca Roberta De Nira. Výsledok teraz dobýva svet. „Už dlho obdivujem prácu Roberta De Nira, ale nebol som si istý, či bude súhlasiť s účasťou na našom švajčiarskom projekte. Som veľmi vzrušený, že to vyšlo tak dobre,“ povedal Federer o krátkom filme, ktorý bol nakrútený minulú jeseň v Zermatte a v New Yorku.

De Niro k spolupráci dodal: „Som v pokušení vydať sa čoskoro objavovať prírodné krásy Švajčiarska – možno spolu s Rogerom.“ Keď teda budete plánovať svoju najbližšiu dovolenku, zvážte aj túto informáciu. Možno sa vám pošťastí okrem prekrásnych výhľadov, zvukov, vôni či chutí zažiť aj jedno nezabudnuteľné stretnutie.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa