Fantastická ponuka: V najkrajšej talianskej dedine môžete žiť úplne bezplatne

2022-01-28 13:00:00 |   |    | 

Sicílske mestečko Sambuca sa do hľadáčika dobrodruhov dostalo pred dvomi rokmi, keď začalo predávať domy za euro. Teraz je ponuka ešte lákavejšia – vybraný šťastlivec bude môcť stráviť jeden rok v rekonštruovanom dome úplne bezplatne. Podmienky sú pritom viac než priaznivé...



 

Sambuca di Sicilia s približne 6000 obyvateľmi leží na vrchole kopca a poskytuje nádherné výhľady. Podľa starostu Giuseppeho Cacioppa "je známa ako mesto nádhery. Tento úrodný pás zeme má prezývku pozemský raj. Sme situovaní v prírodnej rezervácii, s bohatou históriou. Obklopujú nás skvelé pláže, lesy a hory. Mesto je tiché a pokojné; idylické útočisko pre zdravý život."

Ak si presne takto predstavujete svoje ideálne bývanie, máme pre vás skvelú správu. Aktuálne ho totiž až na rok môžete získať úplne zadarmo. Ubytovacia platforma AirBnB hľadá dobrovoľníka, ktorý sa pripojí k miestnej komunite. K dispozícii dostane zrenovovaný trojpodlažný dom a jednoduché úlohy – stať sa hostiteľom AirBnB a pomáhať miestnej komunite.

Záujemcovia musia mať viac ako 18 rokov, byť pripravení sťahovať sa 20. júna a dokázať konverzovať v angličtine. Vybraný šťastlivec si dokonca do „najkrajšej talianskej dediny roka 2016“ môže vziať spoločnosť, maximálne však môže prísť skupinka dvoch dospelých a dvoch detí. S priestorom problém nebude – jednu spálňu síce treba prenajímať, okrem toho však má dom ešte ďalšie tri a navyše dve obývačky, kuchyňu a dve kúpeľne.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Getty Images

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa