Top 10 najluxusnejších hotelových apartmánov sveta

2013-05-03 12:00:00 |   |    | 

Čo i len noc v jednom z nich si bežný smrteľník s najväčšou pravdepodobnosťou neužije. Napriek tomu majú svojich hostí, ktorí neváhajú vyhodiť tisíce za obyčajné prenocovanie. Pozrite sa, koľko by ste museli zaplatiť za takýto prepych.



 

  • Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Ženeva - takmer 50 tisíc eur za noc

Apartmán s dvanástimi izbami, ku ktorému sa hosť vezie súkromným výťahom. Nájdete tu biliardovú miestnosť, klavír či fitnesscentrum. Okná a dvere sú nepriestrelné. Ideálne tak pre významné osobnosti, ako pre kohokoľvek, kto sa z nejakých príčin obáva o svoj život.

 

  • Prezidentský apartmán, The Raj Palace Hotel, Jaipur, India - 34 500 eur za noc

Bývalé sídlo maharadžov. Cítite sa tu ako na prehliadke starobylého zámku a ak ste hosť, tak možno podobne ako Kráľ Slnko. Predpokladajme však, že ste naozaj len návštevník: zrejme zalomíte rukami, pretože objednať si na prenocovanie štvorposchodový apartmán s rozlohou 1 500 metrov štvorcových zdobený zlatom, slonovinou a zrkadlami, s vlastným múzeom, bazénom a terasou je, povedzme si to na rovinu, mierne uletené.

 

  • Ty Warner Penthouse Suite, Four Seasons Hotel, New York - asi 32 tisíc eur za noc

Deväťizbový apartmán na najvyššom poschodí hotela ponúka 360 stupňový výhľad na Manhattan. V cene sú služby komorníka, šoféra a trénera.

 

  • Penthouse Suite, Hotel Martinez, Cannes, Francúzsko - vyše 28 tisíc eur za noc

Dve spálne, obývačka v štýle art deco, dve kúpeľne, hammam, spa, sauna a obrovská terasa. Ak by vám to nestačilo, k dispozícii je aj súkromná hotelová pláž.

 

  • Hugh Hefner Sky Villa Palms Resort, Las Vegas - 27 tisíc eur za noc

Pozor! Aj keď máte k dispozícii vlastný bazén s výhľadom na Vegas a vodopádom, pokrový stôl, bar či obrovskú rotujúcu posteľ, cena nezahŕňa raňajky ani spoločnosť „zajačikov“ z Playboya.

 

  • The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi , Atény - vyše 26 tisíc eur za noc

Tu netreba naozaj pohnúť ani prstom, ak nechcete - tri spálne, vonkajší aj krytý bazén, posilňovňa, súkromný komorník, klavirista a dokonca kuchár. Čo viac si možno priať?

 

  • Prezidentský apartmán, Hotel Cala di Volpe, Sardínia, Taliansko - 25 tisíc eur za noc

Načo by ste chodili na pláž, keď sa môžete opaľovať na vlastnej terase pri vlastnom bazéne s výhľadom na záliv Costa Smeralda? Navyše, veď sme v Taliansku, môžete si užiť aj vlastnú vínnu pivnicu.

 

  • Villa La Cupola Suite, Westin Excelsior, Rím, Taliansko - viac než 23 tisíc eur za noc

Keď Rím, tak na sto percent! Jeden z najväčších apartmánov sveta je zariadený v štýle starovekého Ríma s využitím mramoru, vitráží a fresiek. Obrovská terasa, vlastné kúpele so saunou, vírivkou a parným kúpeľom sú samozrejmosťou, nechýba ani vlastné kino.

 

  • Ritz-Carlton Suite, Ritz-Carlton, Tokio, Japonsko - vyše 20 tisíc eur za noc

Tristo metrov štvorcových ponúka okrem „samozrejmostí“ akými sú značkové obliečky či mramorová kúpeľňa aj ohromujúci pohľad na Tokio, cisársky palác a horu Fuji. Je to jeden z najvyššie umiestnených apartmánov v Tokiu vôbec.

 

  • Royal Towers Bridge Suite, Atlantis, Bahamy - viac než 19 tisíc eur za noc

Desať izieb, pozlátené sedacie súpravy a vankúše, zlaté zrkadlové rámy a lustre, 15 metrov dlhá obývacia izba s piánom. Ak neviete, čo s peniazmi, tu sa ich zbavíte veľmi rýchlo, ale len ak nemáte alergiu na zlato.

 

Zdroj/autor: travel.cnn.com, Helen Arnold, Eva Kopaničáková, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.9/5 (7 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa