Poďte sa zabaviť do najlepších európskych tanečných klubov

2014-05-05 10:05:00 |   |    | 

Máte chuť si dobre zatancovať a úplne si prečistiť hlavu v nejakom dobrom klube? Tak si potom vyberte jeden z tých najlepších v Európe. Dostať sa do nich nie je niekedy jednoduché. No ak si zakúpite vstupenku včas, nebude to pre vás istotne problém. Navyše si tieto výjazdy môžete spojiť aj s blížiacou sa letnou dovolenkou a pokiaľ je pre vás práve toto najlákavejšia predstava relaxu, vyberte sa do niektorej zo známych party destinácií.



 

  • Pacha, Ibiza, Španielsko

Do rebríčka najlepších klubov minulého roka sa podľa stránky www.djz.com na prvé miesto dostala práve Pacha na Ibize. Istotne nie je náhodou, že prím hraje klub z tohto ostrova, keďže je tak preslávený skvelou tanečnou zábavou. Klub sa delí do piatich veľkých častí. Počas každého večera sa v každej z nich hraje iný typ hudby, aby si návštevníci vždy mohli vybrať niečo podľa svojho gusta. Okrem toho sa špecializujú na to, aby pri každom otvorení v týždni priniesli inú tému. Vďaka tomuto plánu si chcú udržať neustále veľkú atraktivitu pre fanúšikov tancovania a kreativitou poraziť aj ostatných konkurentov.

 

  • BCM Planet Dance, Malorka, Španielsko

Obrovskou výhodou tohto klubu je jeho zvukový systém. Vďaka tomu sa dostanete do tanečnej extázy viac, ako na hocktorom inom mieste. Ešte okrem toho je skvelým zážitkom aj spustenie vodného vodopádu, v ktorom sa radi osviežia viacerí náruživí tanečníci. Pre svojich návštevníkov pripravili napríklad UV party, party v bielom a maškarný ples. Súčasťou klubu sú aj gogo tanečnice, ktoré sú magnetom pre mužskú časť publika.

 

  • Fabric, Londýn, Veľká Británia

Tri miestnosti a tri pódia naplnené tými najväčšími hviezdami tanečnej hudby. Fabric v Londýne býva otvorený len počas víkendov, no vždy so sebou prináša extra dávku výbušnej zábavy. Počas hlavných podujatí sa v klube vystrieda hneď niekoľko hlavných hviezd večera. O slávnych účinkujúcich nemajú vďaka vybudovanému renomé nikdy problém. Stôl si je nutné rezervovať vždy prostredníctvom internetu a treba tak urobiť s určitým predstihom, keďže o vstupenky je veľký záujem.

 

  • Cavo Paradiso, Mykény, Grécko

David Morales a Swedish House Mafia majú už vystúpenia v tomto klube za sebou a v blízkej budúcnosti sa Gréci a nielen oni môžu tešiť aj na Skrillexa. Špecifickú atmosféru dodáva klubu to, že sa nachádza priamo pri mori. Na dôvažok sa aj vo vnútri nachádza ešte jeden veľký bazén. Veľká časť klubu je pod otvorenou strechou, takže počas tancovania môžete pozorovať skutočne jedinečný výhľad.

 

  • Space, Ibiza, Španielsko

Druhý tromf tanečného ostrova nesie meno Space. Okrem indoorových stageov sa môžu pochváliť jedným outdoorovým, ktorý je hlavným tromfom najmä v letnej sezóne. Medzi dvorných dídžejov patrí napríklad Carl Cox, ktorý tam hosťoval 12 rokov. Pred zakúpením lístkov preskúmajte aj rôzne akcie, ktoré klub ponúka. Zakúpiť si môžete napríklad combo tikety na dve noci v krátkom slede, takže ich pokojne stihnete aj počas jednej dovolenky. Tohtoročná sezóna sa v klube otvára už 25. mája.

 

  • Watergate, Berlín, Nemecko

Žiadne veľké mená, no aj bez toho neutíchajúci záujem o tento nenápadný nemecký klub. Za roky svojho fungovania si totiž stihol vybudovať neochvejnú pozíciu medzi fanúšikmi house a techno hudby. Jednou z ďalších výhod je skvelá poloha pri rieke. Vďaka tomu počas teplých dní vytvoria jeden zo stageov priamo vonku a fantastickej diskotéke pod holým nebom už potom nestojí v ceste absolútne nič.

 

  • Ministry of Sound, Londýn, Veľká Británia

Jeden z najstarších klubov v Európe, ktorý je otvorený od roku 1991. Za tento čas si vybudoval neochvejnú pozíciu a i keď sa niektorými parádičkami ešte nedotiahol na svojich konkurentov, stále môže ťažiť zo svojich doterajších úspechov. Vďaka tomu do svojich priestorov pritiahol také mena ako Armin van Buuren, Benny Benassi alebo Basement Jaxx. Ako ochutnávku si niektoré z live vystúpení môžete vypočuť priamo na ich oficiálnej stránke.

 

Zdroj/autor: David, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa