Skvelá dovolenka nielen pre mladých: Užite si v najlepších party hoteloch sveta

2017-05-31 00:00:01 |   |    | 

Výber hotela je pri plánovaní dovolenky či prázdnin takmer rovnako dôležitý ako lokalita. Ak totiž milujete zábavu, v ubytovaní rodinného typu by ste sa poriadne nudili a pobyt by bol pre vás utrpením. Našťastie aj pre vás tu existuje záchrana v podobe party hotelov, kde vám každý večer pripravia okrem dobrého jedla a miešaných nápojov aj poriadnu zábavu. Toto sú tie najslávnejšie.



 

Aria Resort & Casino, Las Vegas, USA

Celý rezort má dokopy vyše 4000 izieb. Pre náročnú klientelu si preto pripravili aj zaujímavý program. Ten však nespočíva iba v typickej zábavke tohto mesta hriechu a ponúkajú tu viac ako len večer strávený v kasíne. Tí, ktorí majú radšej party a dobrú zábavu, sa môžu tešiť na tri obrovské kluby, kde im hrajú vždy hudbu iného štýlu. Každý si vďaka tomu príde na svoje. Ak sa vám chce iba tak posedieť v bare, v Aria Resort ich máte k dispozícii rovno osem a v každom z nich sa môžete tešiť na trošku inú ponuku drinkov. Hotel je zároveň obľúbeným miestom pre celebrity, takže sa vám možno pošťastí aj stretnutie s vašim idolom.

 

Anantara Seminyak Bali Resort, Bali

Jeden z najštýlovejších ostrovov Seminyak ponúka aj jeden z najlepších party hotelov. Miesto hlavnej zábavy je tentoraz situované na streche. Vo veľkom otvorenom bare sa môžete zabávať až do skorého rána a spoločne s novými priateľmi tak privítať východ slnka. Priestor je rozdelený do viacerých častí, keď lepší klienti majú možnosť urobiť si súkromnú party v súkromných balkónoch alebo zasklených terasách. Špecialitou sú úvodné drinky, ktoré ponúkajú pri západe slnka.

 

Distrito Capital, Mexiko

Užite si srdečnú atmosféru mexických ľudí aj v znamení dobrého party života. Hotel Distrito Capital je jedným z najlepších dizajnérskych kúskov. Nachádza sa v jednom z mrakodrapov v hlavnom meste a na piatom poschodí ponúka nielen pre hotelových hostí veľký interaktívny bar. Jeho hlavným heslom je spájať ľudí a zoznamovať cudzincov, ktorí sa vďaka dobrej party stanú skvelými priateľmi. K tomu dopomáha tiež veľký bazén pod otvorenou strechou a tešiť sa môžete najmä na ponuku exkluzívnych drinkov.

 

Faena Hotel, Buenos Aires, Argentína

Štýlovú zábavu vám neponúknu iba v moderných luxusných podnikoch. Argentínsky Faena Hotel je členom nadnárodnej spoločnosti, ktorá sa špecializuje na ubytovanie v retro štýle. Svojim hosťom chcú ponúknuť eleganciu dvadsiatych rokov minulého storočia, ktorú mierne prispôsobujú aktuálnym trendom. Vďaka tomu sa môžete vydať na cestu históriou s najväčšou noblesou. Jeden z hotelových barov sa napríklad špecializuje iba na podávanie rôznych druhov whiskey a oddýchnuť si môžete aj na špeciálnych sedadlách, kde budete mať nohy ponorené do nízkeho bazénika s osviežujúcou vodou.

 

Sky Hotel, Aspen, USA

Tie najlepšie party zažijete v Aspene počas zimnej sezóny. Po dobrej lyžovačke vás v Sky Hoteli čaká ešte riadna dávka zábavy. Toto miesto obľubujú aj inštruktori, ktorí chcú večer po namáhavom dni trochu vypnúť. Súčasťou príjemného hotela sú tiež bazény v záhrade, ktoré sú naplnené termálnou vodou. Jeden z barov nájdete priamo pri jednom z nich a oddýchnuť si môžete aj v kvalitnom wellness.

 

Fasano, Rio de Janeiro, Brazília

V Brazílii nie je veselo iba počas trvania slávnych karnevalov. O tanec, hudbu a dobrú zábavu tam nie je núdza ani po zvyšok roka. Party hotel Fasano si zakladá povesť na známych dídžejoch, ktorí pravidelne hrávajú v ich klube. Počas celého týždňa tam organizujú rôzne večierky a niektoré z nich sú tematicky ladené do šesťdesiatych rokov. Po dobrej party vám padne vhod aj pokojný oddych pri bazéne. Tentoraz ho nájdete na streche hotela s lehátkami a výhľadom na nádherné okolie.

 

Hotel Omm, Barcelona, Španielsko

Večne živé mesto ponúka aj jeden z najlepších party hotelov vôbec. Okrem dobrej zábavy sa tam môžete tešiť hlavne na kvalitné služby, predovšetkým v oblasti wellness a spa procedúr. V hotelovom bare usporadúvajú každý deň živé koncerty a pokiaľ by ste mali chuť, môžete vaše hudobnícke a spevácke sklony vyskúšať aj vy. Niektoré dni sú totiž rezervované pre karaoke party, na ktorej sa dostávajú k slovu hlavne hostia. Štýlový bar sa chváli širokou ponukou vín a vlastných miešaných nápojov.

 

Autor: David

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Facebook
Zdroj: david / ako

Hodnotenie článku:
4.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa