Skvelé víťazstvo: Najlepší historický hotel Európy je na Slovensku

2018-11-09 00:00:01 |   |    | 

Prestížne ocenenia Haute Grandeur Global Excellence Awards 2018 tento rok poputujú hneď v niekoľkých kategóriách aj do Vysokých Tatier. Ocenenia, ktoré berú do úvahy hodnotenia hostí a profesionálov z oblasti hotelierstva zo 16 portálov ako sú Tripadvisor, Booking či Expedia získal tatranský Grand Hotel Kempinski.



 

Grand Hotel Kempinski High Tatras získal prvenstvá v kategórii Najlepší historický hotel v Európe (Best Historical Hotel in Europe) a na Slovensku je aj najlepším romantickým (Best Romantic Hotel in Slovakia) a svadobným hotelom (Best Destination Wedding Hotel in Slovakia). Pochváliť sa môže tiež najlepším wellnessom, ZION SPA LUXURY získalo prvenstvo v kategóriách Best Signature Spa Treatment in Slovakia za unikátnu procedúru Borievkové pošteklenie, Best Resort Spa in Slovakia, Best Health & Wellness Spa in Slovakia a Best Destination Spa in Slovakia.

Luxusný hotel na brehu Štrbského plesa je vyhľadávaný nielen pre svoju kvalitu a prvotriedne služby, ale aj pre krásne prostredie. A aj to je jedným z kritérií, ktoré hodnotí odborná porota pri nominovaných hoteloch. Okrem toho posudzuje samozrejme izby, jedlo, reštauráciu, bar, ale tiež ohľad na životné prostredie. Toto ocenenie nás špeciálne teší, keďže pri hodnotení kládla porota dôraz na spätnú väzbu hostí. V našom hoteli im ponúkame len to najlepšie, čoho dôkazom je aj to, že sa k nám opakovane vracajú. Osloví ich u nás hlavne atmosféra hotela, v ktorej sa spája romantika s historickým pôvabom a zároveň tento ikonický hotel ponúka všetok luxus a pohodlie dnešnej doby,“ hovorí Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

Ocenenia vníma ako záväzok zodpovednosti aj generálna riaditeľka ZION SPA. Ocenenia, ktoré získavame vďaka pozitívnym hodnoteniam našich hostí sú pre nás záväzkom do budúcnosti. Naši hostia si zvykli na 5-hviezdičkový štandard a my im chceme zaručiť, že ho u nás vždy nájdu,” povedala Anna Jarinová.

Medzinárodné ocenenia Haute Grandeur Global Awards sa udeľujú od roku 2014 a slávnostný ceremoniál sa koná každý rok v inej krajine. Tento rok odovzdávali ceny 1. novembra v Dubaji. Pri hodnotení berú do úvahy nielen recenzie hotelierov či pracovníkov, ale aj marketing hotela, spätnú väzbu na TripAdvisor, webovú stránku či sociálne siete. Zároveň každý z hotelov môže počas jedného roka osloviť svojich hostí, aby sa podelili o svoj názor a hodnotenie, vďaka čomu má hotel väčšiu šancu uspieť vo svojej kategórii.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Grand Hotel Kempinski High Tatras
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa