Stávka na istotu: Najlepší hotel Chorvátska je na ostrove Lošinj

2017-05-24 00:00:01 |   |    | 

Zástupcovia turizmu opäť zverejnili rebríček najlepších hotelov v Chorvátsku. Tentoraz boli turisti najviac spokojní v päťhviezdičkovom Luxury Hoteli Bellevue na ostrove Lošinj.



 

Hotel Bellevue sa nachádza pri jednej z najkrajších zátok ostrova Lošinj, ktorá sa nazýva Čikat. Tá je po celej krajine známa najmä vďaka nedotknutej prírode a krištáľovo čistému moru.

Hotel sa nachádza len pár krokov od vody a disponuje súkromnou plážou, ocenenou modrou vlajkou.

Hotel Bellevue postavili v roku 1996, nedávno však prešiel kompletnou rekonštrukciou, vďaka ktorej získal svoju terajšiu elegantnú podobu.  Všetky izby sú samozrejme klimatizované a vybavené satelitnou TV, minibarom, trezorom a kúpeľňou so sušičom vlasov, županom, papučami a osuškami. Okrem toho však to najlepšie pohodlie hosťom zabezpečuje aj špeciálne navrhnuté osvetlenie, ktoré sa počas dňa mení, podlahové kúrenie v kúpeľni a luxusné toaletné potreby. Na požiadanie si hostia môžu vybrať typ vankúša.

Okrem skvelej polohy a luxusného vybavenia hotel od konkurentov odlišuje aj vysoký štandard služieb. Hostia si chvália úslužný personál, bohaté raňajky aj kúpeľné procedúry. Ostrov Lošinj je známy svojim liečivým podnebím a priamo v hoteli Bellevue si môžu vybrať z viacerých kozmetických, holistických a liečivých procedúr vykonávaných pod dohľadom odborníkov. Relaxovať môžu aj v jednom z dvoch bazénov s morskou vodou.

Vychýrenou je i miestna kuchyňa, ktorá ponúka najmä čerstvo vylovené ryby, kraby či mušle a čerstvú zeleninu a ovocie od miestnych dodávateľov. Tú najlahodnejšiu chuť im dodajú bylinky z vlastnej záhrady.

Ceny v hoteli samozrejme zodpovedajú ponúkanej kvalite. Za dvojposteľovú izbu zaplatíte v lete okolo 330 eur za noc.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Facebook / Losinj Hotels & Villas
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.2/5 (5 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa