NAJlepší flám na ruský spôsob – Prenajmite si najlepší bar na svete

2014-11-13 16:30:00 |   |    | 

Neviete, ako by ste chceli osláviť Silvestra? Neviete nájsť ideálny bar pre vás a vašich priateľov? Usporadúvate veľkolepú párty a jednoducho neviete nájsť to správne miesto, kde by ste mali dostatočnú voľnosť a pritom skvelú atmosféru? Máte toho už plné zuby a celý večierok radšej zabalíte? Ešte to nerobte! Prichádza totiž niečo, čomu neodolá žiadna duša túžiaca po divokej zábave. Prichádza BarBus MAXI. PÁRTY-BUS!



 

Toto len tak niečo neprekoná

 

Ak práve plánujete oslavu, večierok, alebo niečo väčšie, skúste si predstaviť, ako by vaše podujatie vyzeralo v autobuse. To je novinka, ktorá prišla do ruského Petrohradu. Neuveriteľnú atmosféru zažijete, ak si na pár hodín prenajmete vlastný autobus, ktorý vyhovie vašim predstavám zhýralého večierka.

Autobus je dokonale pripravený na vyčíňajúcich zákazníkov. Už zvonka vyzerá ako obrnené vozidlo, hoci sa jedná o klasický autobus s „harmonikou“ značky Ikarus 280. Kedysi slúžil ako prostriedok verejnej dopravy, ale dnes si ho objednávajú zákazníci, ktorí sa chystajú vyraziť do mesta. Celá cesta je veľmi pohodlná a môžu sa adekvátne pripraviť na mesto. No pri toľkom vybavení autobus ani nemusia opustiť. Všetko je totiž vnútri.

 

Vybavenie prispôsobené na flám

 

Firma vlastniaca autobus ho dokonale pripravila. Vnútri sa nachádza plne vybavený bar, tanečný parket, „zašívareň“ a taktiež toalety. Za príplatok sa dá priobjednať aj personál poskytujúci rôzne služby. Okrem vodiča a barmana si môžete priplatiť za DJa, saxofonistu, kúzelníka, fotografa aj špeciálnu barmanskú šou. Úplnou špičkou sú služby go-go tanečníčokstriptérok, tie posledné však v cenníku nie sú.

 

Poďme na ceny

 

Párty autobus, ktorý vás prevezie po Petrohrade a pritom vám poskytne všetky služby nočného baru sa prenajíma na 1,2, alebo 4 hodiny. Cena sa líši aj podľa dní. Napríklad od pondelka do štvrtka zaplatíte za 4 hodinový večierok 6000 rublov, čo je približne 104 eur. No cez víkend si priplatíte o 2000 rublov viac, čiže sa cena vyšplhá „“ na 140 eur. Keď si predstavíte, koľko môže výjsť bar u nás, tento autobus s pridanou hodnotou sa zdá byť ideálnou voľbou na nespútané večierky.

Ostatné služby sú už trochu drahšie. Fotograf 5000 rubľov- 86 eur, saxofonista 7500 rubľov-130 eur, kúzelník 10 000 rubľov-174 eur, barmanská šou 20 000 rubľov-350 eur, go-go tanečníčky (2 dievčatá na hodinu) od 5000 rubľov- od 86 eurstriptérkypodľa dohody.

 

Skvelá zábava

 

Ťažko povedať, či je BarBus úplne pre všetkých. Tmavý, tesný a hlučný autobus bude zrejme pre mladších a odvážnych. No ak ste doteraz nevedeli ako strávite napríklad aj Silvestra, šup do Petrohradu, kde vás s vašimi priateľmi prevezú cez nezabudnuteľnú noc. J

Zdroj/autor: bar-bus.ru, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa