Nie je jedno kde poviete „áno.“ Exotika, ktorá ju prinúti prijať vašu žiadosť

2015-01-03 09:05:00 |   |    | 

Čo by ste spravili preto, aby bolo vaše „áno“ výnimočné? Trendy sa stále menia a ľudia si začínajú toto rozhodnutie plánovať dostatočne dopredu. Muži sa snažia, aby ich požiadanie o ruku bolo výnimočné. Dôležité je umiestnenie. Malo by sa to konať na príjemnom a jedinečnom miesta a tak občas zamieria aj do exotických krajín. Nezvezie sa tam celá rodina, ale zážitok je to neuveriteľný. Ktoré miesta sú najromantickejšími pre požiadanie o ruku?



 

Bagan, Mjanmarsko

 

Možno priveľká exotika, ale úchvatné miesto pre akúkoľvek akciu. Ceny leteniek možno budú vyššie, ale prostredie do ktorého sa dostanete bude stáť za to. Stojí tu totiž vyše 2 tisíc z pôvodných 10 tisíc budhistických chrámov. Na fotografiách, a aj v spomienkach, to bude isto vyzerať úchvatne.

 

Trolltunga, Nórsko

 

Pre nás možno dostupnejšia destinácia leží v Nórsku. Ďaleko na severe získate úplne odlišné prostredie ako inde na svete. V Trolltunge môžete o ruku požiadať aj vo vzdialených horách, ktoré sú rezerváciou pravej divočiny. Ešte aj názov je magický „Trolov jazyk.“

 

Prírodná rezervácia Namib Rand, Namíbia

 

Napriek tomu, že je tu cez deň neuveriteľná páľava, má toto miesto svoje prednosti. Na africkej púšti sa totiž po západe slnka dejú divy. Preto treba počkať a nenechať sa zlákať obrovskou guľou zapadajúcou za obzor. Kto vydrží objaví, že hviezdna noc žiariaca takmer viac ako za splnu, dotvorí správnu atmosféru pre „áno.“

 

Amalfitánska pobrežie, Taliansko

 

Nebola asi stvorená viac romantická krajina, ako je Taliansko. V mestách nájdete úzke uličky, na plážach príjemné terasy a na útesoch dokonalé výhľady na more. Všetko toto nájdete na Amalfitánskom pobreží. Pod Neapolom je množstvo miest, ktoré budú tými správnymi na položenie dôležitej otázky.

 

Udaipur, India

 

Pozíciu najromantickejšieho miesta Indie si Udaipur získal už v roku 1829. Mesto je plné romantických zdobených domov a chrámov. Zaujímavým je Palác pri jazere, ktorý sa akoby vznášal na hladine jazera.

 

Svätý Tomáš a Princov ostrov

 

Viete vôbec, kde táto krajina leží? Ak nie tak vám poradíme, že tento raj nájdete pri pobreží Afriky. Ak hľadáte dokonalé miesto pre požiadanie o ruku, zamierte práve sem. Keďže sem doteraz prišlo len málo ľudí, budete mať skvelý pocit z objavovanie krajiny a zážitky, ktoré si odnesiete s vami nebude nik iný zdieľať.

 

Antarktída

 

Keď prídete sem, budete isto jediným z vašich známych. Na ľadovom konci sveta nás zahreje ozaj len vaša láska a preto „áno“ bude ešte vrúcnejšie.

Zdroj/autor: lonelyplanet.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa