Top 8 miest, kde pokojne môžeme stretnúť slávne osobnosti. Kde dovolenkujú celebrity?

2015-11-22 07:00:00 |   |    | 

Čo tak dopriať si dovolenku v štýle slávnych hviezd? I keď by sa to možno nezdalo, občas sa celebrity pohybujú po lokalitách, ktoré si môžu dovoliť aj bežní smrteľníci. A medzi ich obľúbenými destináciami sa nachádzajú i také oblasti ako Chorvátsko a Grécko. Kto teda s obľubou vyhľadáva aké miesto pre svoj oddych od davov fanúšikov a únavných pracovných programov? To sa dozviete v našom dnešnom článku.



 

Bahamy

Táto lokalita sa tešila veľkej obľube v minulosti a do popredia sa tlačí aj v ostatných rokoch. Dôvodom je znovuobjavenie tejto atrakcie, ktorá k sebe pritiahla už množstvo turistov a medzi nimi i nespočetne veľa celebrít. Ide o známu pláž divoko žijúcich malých prasiatok, kde si môžete s týmito zvieratkami zaplávať v mori a zahrať sa s nimi. Obľúbená zátoka sa nachádza na neobývanom ostrove Exuma a z hotelových rezortov tam pravidelne organizujú fakultatívne výlety. Okrem šantenia s prasiatkami si môžete vychutnať aj nádhernú prírodu a vzácny pokoj, ktorý je na tejto pláži. Naposledy tam svoju letnú dovolenku trávil futbalista Manchestru United Wayne Rooney a minulý rok tam oddychovala i modelka Irina Shayk.

 

Grécko

Táto krajina je zase favoritom jej bývalého priateľa Cristiana Ronalda. V Grécku oddychoval ostatné leto i brankár španielskej futbalovej reprezentácie Iker Casillas, hviezdou filmu Mamma Mia nebola nadarmo práve Meryl Streep, keďže dovolenku v tejto krajine miluje a vídať tam niekedy môžete aj bývalého Jamesa Bonda, Piercea Brosnana. V tomto prípade volia hviezdy skôr ubytovanie v súkromných vilách, kde si pre seba a svoje rodiny objednajú menší komplex a postarajú sa tak o ničím nerušený oddych. Taktiež tam často dovolenkujú na vlastných alebo prenajatých jachtách. Veľmi často ich môžete stretnúť na diskotékach, ktoré sa často tešia veľkej obľube.

 

Havaj

Trojica ostrovov oslovuje turistov najmä nádhernou prírodou. Havaj sa postupne vypracoval na jednu z najpreferovanejších lokalít na dovolenkovanie celebrít. A to nielen tých, ktoré pochádzajú z Ameriky. Veľmi často tam môžete vidieť dovolenkovať členov skupiny U2, herečku Cameron Diaz, speváčku Britney Spears a Havaj priam zbožňuje i Katy Perry. Výhodou týchto ostrovov je, že všetkým hosťom ponúkajú súkromie pre každého, kto sa tam vyberie. Jednotlivé zátoky sú často oddelené od bežných turistov a práve takýmto vzácnym klientom ponúkajú ich vlastný kúsok raja. Taktiež sa tam môžu venovať vodným športom a pochutnať si na znamenitej domácej kuchyni.

 

Chorvátsko

Milovaná destinácia väčšiny Slovákov nechýba ani v zozname preferovaných destinácií veľkého množstva celebrít. Chorvátsko oslovilo Catherine Zeta-Jones, Toma Cruisa, Seana Conneryho a špecifický vzťah k nemu má i dvojica spevákov Beyoncé a Jay-Z. Oni dvaja sa totiž rozhodli pomenovať podľa jedného z tunajších vzácnych stromov aj svoju prvorodenú dcéru. To, čo na Chorvátsku milujú viaceré hviezdy, je zmes kultúr, ktorá sa tam stretáva. Oproti rušnej Amerike sa zrazu dostávajú do tejto pokojnej destinácie. Môžu sa dobre zabaviť, upokojiť v nádhernej prírode, spoznať zaujímavé pamiatky a pochutnať si na výbornej a nie priveľmi exotickej kuchyni.

 

Dubaj

Krajina neobmedzených možností pochopiteľne priláka i mnoho celebrít. Súkromia a nádhernej prírody si tam síce až tak veľa nedožičia, to je však kompenzované vysoko kvalitnými službami a luxusom, ktorý im tam ponúkajú. Na Dubaj nedá dopustiť napríklad speváčka Rita Ora, bulvárna celebritka Kim Kardashian, pretekár F1 Lewis Hamilton s jeho bývalou priateľkou Nicole Scherzinger a často tam vídať i manželov Bekchamovcov. Veľkými lákadlami sú i kuriozity ako najväčší vodný park, znamenitá botanická záhrada Miracle Gardens alebo lyžovanie v strede nákupného centra.

 

Nice a Monako

Celkovo táto oblasť Francúzska je veľmi obľúbenou dovolenkovou destináciou pre mnoho európskych celebrít. Viacero z nich tam má dokonca kúpené i svoje vily a pravidelne sa tam vracajú počas letných mesiacov. Môžete tam stretnúť napríklad Salmu Hayek, Beyoncé, členov U2, Penelope Cruz, Chrisa Martina alebo modelku Helen Christensen. Počet celebrít sa pravidelne zvyšuje aj počas dvoch hlavných udalostí – formuly v Monaku a filmového festivalu v Cannes. V tejto lokalite sa nachádza viacero prestížnych hudobných klubov. Hlavným lákadlom je popri znamenitej domácej gastronómii a viacerým reštauráciám s michelinovským ocenením najmä tunajšia príroda.

 

Bora Bora

Francúzska Polynézia ponúka hotový raj na zemi. Ak sa teda chcú celebrity odpútať od ich každodenných starostí a dopriať si luxus nielen v podobe drahých služieb, ale najmä úžasného prostredia s romantickou prímorskou atmosférou, potom sa istotne vyberú do Bora Bora. V tejto lokalite s obľubou oddychuje Eva Longoria, dámy Kardashianové alebo Nicole Kidman. Občas tam vídať aj Evu Mendes s jej partnerom Ryanom Goslingom.

 

Seychely

Veľmi romantické ostrovy oslovujú najmä vďaka nádhernej prírode, nedotknutou civilizáciou, výbornými službami a jedinečnou atmosférou. Na Seycheloch trávili časť svojej svadobnej cesty i princ William s manželkou Kate, oddychovať tam chodí i Jennifer Aniston a často tam vídať i Angelinu Jolie s Bradom Pittom a ich veľkou rodinkou.

 

Autor: © Zoznam/David

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
5.0/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa