VIDEO: Navštívte s nami ten najluxusnejší hotel na svete a skočte si do jeho bazéna

2015-11-20 12:00:00 |   |    | 

Poprechádzať sa jeho chodbami. Načerpať tú energiu a atmosféru. Pozrieť si všetky dokonalé detaily. To je snom asi každého. Totiž každý by si aspoň raz v živote chcel vyskúšať hotel, ktorý je zrejme najslávnejším hotelom sveta. Preslávená plachetnica ležiaca na umelom ostrove, však v reálnom živote privíta len tých, ktorí si za spomínaný luxus môžu aj zaplatiť. Tu už čísla tých, čo nemusia len snívať, ale si to aj doprajú, badateľne klesajú. No aj my máme vďaka moderným technológiám možnosť obzrieť si tú opuletnú krásu. Prehliadka hotela je teraz už aj online.



 

Žiaden pas ani peňaženka

 

Aby ste si obzreli najlepší hotel sveta nemusíte vytiahnuť ani päty z domu. Samozrejme, že by sme si ho najradšej vyskúšali na vlastnej koži, no i takáto možnosť je lepšia ako nič. Od teraz máme totiž možnosť nahliadnuť do prepychového „7 hviezdičkového“ (toto číslo si udelil sám hotel, inak je oficiálne najviac hviezdičiek 5) hotela, ktorý patrí k svetovej špičke.

Hotel Burj al Arab, alebo Arabská veža, je slávny nie len cenami a službami, ale aj netradičným tvarom. Ten pripomína plachetnicu, ktorá sa akoby mihoce na mori. Interiér však nepripomína strohé kajuty na dlhé cesty. Celý hotel je vyšperkovaný do posledného detailu. Všade je dostatok svetla a drahých materiálov, ktoré pripomínajú hodnotu hotela.

Vstupná hala s fontánou, ktorú si môžete sami nastaviť.

 

Spolupráca

 

Keďže sa ceny izieb pohybujú rádovo v tisíckach eur, mnohým ľuďom nezostávalo nič iné, ako si vysnívať čo sa dnu deje. Teraz si však vďaka spoločnosti Google môžeme aj my obzrieť honosné interiéry tohto oceňovaného hotela. Spoločnosť Jumeirah s nimi vyvinula platformu Jumeirah Inside, ktorá umožňuje nazrieť do hotela pomocou technológie použitej aj pri Google Street View.

Vďaka tomu máme možnosť pozrieť si priestory v 360°. Len pomocou počítača sa dostanete do vstupnej haly, átria, reštaurácie, spa, kráľovského apartmánu, baru a na pristávaciu plošinu pre vrtuľníky. Všetko je to doplnené zvukmi, doplňujúcimi informáciami a v niektorých prípadoch aj ďalšími animáciami (môžete si pustiť fontánu, otočiť posteľ...). Čerešničkou na torte je bod, z ktorého si môžete „skočiť“ do bazéna.

Átrium je otvorené a má pripomínať nebo.

 

Kráľovská posteľ v Kráľovskom apartmáne, ktorý sa rozprestiera na dvoch poschodiach.

 

Skočte si do bazéna. Na tejto platforme to ide.

 

Navštíviť môžete aj reštauráciu s obrovským akvárium, kde plávajú aj žraloky.

 

Pristávacia plocha slúži pre zákazníkov, ale aj ako tenisový kurt.

 

Stránka funguje v piatich svetových jazykoch a pozrieť si môžeme aj iné hotely zo siete Jumeirah.

 

Zdroj/autor: inside.jumeirah.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa