Posteľ namiesto sedadla. Vydajte sa do kín, v ktorých sa pri pozeraní môžete natiahnuť

2015-11-24 12:00:00 |   |    | 

Tiahne vás to do tepla? Hľadáte pohodlný zážitok, ktorý by vám spríjemnil studené dni pred nami? Chcete zažiť na vašich cestách niečo iné? Potom sa s nami vydajte do miest, kde návšteva kina bude niečím úplne novým.



 

Budapešť

 

Začneme kinom, ktoré sa k nám nachádza najbližšie. Od minulého roka aj v neďalekej Budapešti môžete pozerať filmy ako z pohodlia postele. Tie totiž nainštalovali priamo do jedného z kín. Buda Bed Cinema ponúka pohodlné rozmerné postele za približne 18 eur. Za túto cenu sa sem zmestia dvaja dospelí, alebo dvaja dospelé a dve deti do 10 rokov.

 

Portobello

 

Kino Electric Cinema vo Veľkej Británii síce neponúka kinosály s výhradne posteľami, ale v tomto honosne vyzerajúcom priestore nájdete predný rad z postelí. Sú široké a pohodlné, presne ako doma. K dotvoreniu pohodlia dostanete aj zvlášť obliečky.

 

Malajzia

 

Ázia patrí medzi časti sveta, kde sa postele ako pohodlný prostriedok na pozeranie filmu stali pomerne populárne. V kinách spoločnosti TGV nájdete kinosály Beanie s pohodlnými vakmi na sedenie. Lístok na predstavenie vás vyjde na približne 11 eur za dve sedadlá.

 

Bangkok

 

Kráľovsky sa o vás postarajú v thajskom Bangkoku. Paragon Cineplex ponúka samozrejme postele, ale k nim aj výnimočné služby. Pukance vám donesú priamo do postele a budete sa cítiť tak trochu ako v 5 hviezdičkovom hoteli.

Zdroj/autor: epochinspired.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
1.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 18. apríl. 2024. Meniny má Valér.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa