Zabudnite na modelky: Najnovšou celebritou je pilotka Ryanairu

2017-05-29 00:00:01 |   |    | 

Má dlhé blond vlasy, dokonalú postavu a rozkošnú tváričku. Zdanie však klame – túto ženu neživí jej krása, pracuje ako pilotka leteckej spoločnosti Ryanair!



 

Michelle Gooris má 25 rokov a pochádza z holandského Amsterdamu. Mnoho času tam však netrávi, pracuje totiž ako pilotka Ryanairu. Okrem lietadla ju teda stretnete skôr pri mori alebo zaujímavej pamiatke. Svoj život na cestách si dokonale užíva.

Všetko pritom mohlo byť úplne inak. Po skončení strednej školy Michelle netušila, ktorým smerom sa vydať. Zaujímala ju medicína aj prírodné vedy, no ani pri jednom nechcela stráviť celý život. Bol to jej dedko, ktorý jedného dňa prišiel s nápadom, či by sa nechcela stať pilotkou. On si vtedy vo veku 74 rokov spravil pilotný kurz a čaro lietania predstavil aj svojej vnučke.

Michelle spočiatku váhala, no keď sa s touto prácou bližšie oboznámila, rozhodla sa, že práve toto by ju mohlo napĺňať. Ako 19-ročná sa zapísala na Leteckú akadémiu v rodnom Amsterdame a v roku 2013 ukončila výcvik. Spočiatku si však nevedela nájsť prácu, lebo, ako tvrdí, pilotov je viac ako miest. Počas voľna však nezaháľala. Okrem toho, že si aktívne hľadala zamestnanie, založila pod názvom Dutch Pilot Girl (Holandská pilotka) vlastný kanál na Youtube, ktorý má dnes už takmer 20 000 odberateľov.

Ako tvrdí, jej cieľom je najmä ukázať ľuďom, čo všetko v skutočnosti práca pilota obnáša, čo od nej očakávať, ako sa na ňu pripraviť... „Lietanie nie je len o ležaní na pláži a zarábaní. Toto odvetvie je o vášni a vôli tvrdo pracovať,“ vraví.

Dva roky po ukončení kurzu získala Michelle miesto v spoločnosti Ryanair, a tak začala okrem rád zverejňovať aj zábery z pristávania vo vybraných destináciách či svoje dobrodružstvá počas voľna.

Michelle je šikovná obchodníčka. Občas zverejní napríklad zábery z pláže, aby zaujala aj ľudí, ktorých viac ako lietanie zaujíma ženská krása. Každý nový fanúšik na Instagrame či YouTube znamená väčšiu šancu na reklamu a ďalšie príjmy. Z niečoho tú 150-tisícovú pôžičku na pilotný kurz splácať treba.

 

Zdieľať článok na Facebooku
Instagram / dutchgirlpilot
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.4/5 (5 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa