Video mladých Slovákov z Filipín vás dostane: Tri minúty úplnej dokonalosti

2017-06-02 00:00:01 |   |    | 

Kedysi bolo našou jedinou hmatateľnou spomienkou na dovolenku len zopár blednúcich fotografií, dnes môžeme vďaka zdokonalenej technike zdokumentovať každý moment na cestách. Čoraz viac ľudí siaha aj po kamere a s väčším či menším úspechom tvorí vlastné videá. Nám sa podarilo nájsť také, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani profesionáli z Hollywoodu. Za všetkým pritom stojí talentovaný Matej z východného Slovenska.



Nádherné video z produkcie MODERNE vzniklo vo Filipínskej republike, kam sa 37-ročný Matej a jeho o päť rokov mladšia manželka vybrali asi pred pol rokom. Doma si naplánovali, kam chcú ísť a čo chcú vidieť a podľa toho si zarezervovali letenky a ubytovanie. „Filipíny sú neskutočne krásne, ale každému, kto tam nebol, odporúčame ísť aspoň na tri týždne. My sme boli dva a bolo to málo, keďže sme chceli navštíviť viac ostrovov a doprava z jedného na druhý zaberie takmer celý deň. Letecká infraštruktúra je tam ešte pomerne dosť komplikovaná,“ spomína Matej, ktorý s Jankou navštívil Palawan, Boracay, Bohol a Panglao.

Všetky zážitky filmoval a doma zábery zostrihal do hudby Samuela Rispatiho. „Fotky z dovoleniek sú síce pekné, ale keď si po nejakom čase pozriete video, ktoré ste natočili, hneď sa vám vybaví, kadiaľ ste chodili, čo ste robili... Akoby ste sa znova ocitli na tých istých miestach,“ vraví Matej. Vďaka jeho videu môžete mať na chvíľu ten pocit aj vy.

Video: MODERNE

Zdieľať článok na Facebooku


Video: MODERNE
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
5.0/5 (7 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 18. apríl. 2024. Meniny má Valér.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa