Sexturizmus po česky: V Prahe otvorili nevestinec s luxusnými silikónovými prostitútkami

2018-12-13 00:00:00 |   |    | 

Praha sa už dlho teší mimoriadnej obľube u návštevníkov z celého sveta a tak sa zdá, že sa teraz zapíše aj na mapu sexturizmu. Nebude to však vďaka Češkám, ktoré nepochybne patria k najkrajším ženám na svete, vášnivých milovníkov totiž stovežatá láka na ich umelé náhrady - ponúka totiž sex s luxusnými silikónovými prostitútkami.



 

Väčšina novootvorených podnikov môže o takejto reklame len snívať. Naughty Harbor to nestálo ani korunu a aj tak sa české médiá už mesiac predbiehajú v tom, kto o tomto novom nevestinci na tajnej adrese zistí viac. Ide totiž o prvý podnik v krajine, a jeden z mála v Európe, kde ponúkajú reálne vyzerajúce, no predsa len umelé prostitútky.

Umožňujeme pánom užiť si nezáväzný sex s reálne vyzerajúcou bábikou. Pritom zachovávate vernosť svojej partnerke,“ láka potenciálnych klientov web stránka Naughty Harbor. „S nami prežijete netradičný erotický zážitok bez nervozity, ktorú môžete zažiť pri skutočnej profesionálke.“

Zákazníci si môžu „dámu“ vybrať podľa svojho gusta. V ponuke je drobná rusovláska Rebecca, ktorá vraj „študuje v Prahe druhý rok históriu. Väčšinu dňa preto trávi v školských laviciach a univerzitnej knižnici, večer si ale rada skočí na výstavu, do divadla alebo na koncert.“ Blondínka Luccy zas podľa stránky miluje pohyb a venuje sa fitness, aerobicku a kickboxu. A napokon tu máme aj mimoriadne obdarenú brunetku Yasmine, ktorá vraj dobre vie, ako veľmi sa jej postava „krv a mlieko“ mužom páči.

Všetky "Anče" sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu, ktorý má na pohľad aj dotyk čo najvernejšie imitovať ľudské telo. Podľa majiteľov Naughty Harbor je výhodou takýchto "prostitútok" aj hygiena. Po každom klientovi ich čaká zložitý proces čistenia, ktorý môže trvať aj dve hodiny. Počas neho umelú ženu prepláchnu vodou a dezinfekčnou tekutinou zvnútra aj na povrchu, vysušia ju, napudrujú a napokon oblečú. Až potom je pripravená pre ďalšieho vášnivého klienta.

Toho vyjde polhodinka hrátok na 1200 korún (necelých 50 eur), za hodinku zaplatí 1900 korún (necelých 75 eur) a v ponuke je aj dvojhodinový „prenájom“ za 2900 korún (asi 115 eur). Ak by sa niekomu dokonca Rebecca, Luccy či Yasmine zapáčila viac, môže si ju vziať aj domov. Predajná cena jednej bábiky ale začína na sume 50 000 korún (takmer 2000 eur). Nebolo by to pritom až tak neobvyklé - v Japonsku sa už teraz silikónové dievčatá stávajú rovnocennými partnerkami a muži ich brávajú na rande či piknik v parku.

Presnú adresu tých pražských krásavíc sa dozviete až po objednaní služieb Naughty Harbor, už teraz ale majitelia podniku plánujú otvorenie ďalších pobočiek v Čechách i v zahraničí. Podľa tlačovej správy by chceli vybudovať najväčšiu sieť s erotickými bábikami v Európe. Údajne tiež zvažujú aj mužskú verziu, zatiaľ si však náruživé dámy musia na svojho „robota“ ešte počkať.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Naughty Harbor
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa