Superluxus pre každého: V Londýne vás konkurencia Uberu odvezie zlatými športiakmi

2019-03-22 00:00:01 |   |    | 

Lamborghini Aventador, Ferrari 488, Rolls Royce Ghost II, Mercedes G Wagon a McLaren 720 – to sú superautá, ktoré má vo svojej flotile firma konkurujúca známejšiemu Uberu. Odviezť sa nimi môžete pri najbližšej návšteve Londýna aj vy. Stačí si cez aplikáciu objednať odvoz a mať trochu šťastia. Ak budete stým návštevníkom, jazda života bude vaša.



 

Firma miwhip vstúpila na trh s osobnou prepravou len nedávno, a tak čelí veľkej konkurencii. Marketingový plán má ale skvelý – vsadila totiž na využitie luxusných športiakov v zlatej farbe, ktoré odvezú každého stého zákazníka.

Za všetkým sú piati súrodenci z Londýna, ktorí vyrastali v rodine taxikára. Vlastný projekt založili preto, aby oni ani mnoho iných vodičov nemuselo drieť rovnako tvrdo. Amerah Ahmed, ktorá sa do britskej metropoly vrátila po 15 rokoch na Strednom Východe, kde pôsobila v predstavenstve veľkých firiem, hovorí: „Pamätáme si, ako sme otcovi pomáhali počítať, koľko v ten deň zarobil.

Preto pri rozbehnutí firmy mali na zreteli nielen zákazníkov, ale aj vodičov. A všetkým ponúkli výhodnejšie podmienky ako ich konkurencia. Zákazníkov lákajú na výbornú cenu, keď v zóne 1 zaplatíte za cestu jednotnú sumu 5 libier, teda menej ako 6 eur. Návštevníci mesta ocenia aj to, že im aplikácia ponúkne denne aktualizované tipy na zaujímavé zážitky v okolí miesta, kde sa práve nachádzajú.

Najviac klientov však aj tak volí miwhip v nádeji, že práve oni sa stanú tými šťastlivcami, ktorých príde vyzdvihnúť zlaté Lamborghini, Ferrari či McLaren. „Cestovanie nemusí byť nudné. Môže sa stať jednou z najlepších vecí, ktorú v Londýne zažijete. Sme hrdí na ikonické veci ako čierne taxíky alebo telefónne búdky. Prečo by sme k nim ale nepridali niečo ďalšie?,“ uzatvára ďalší zo súrodencov, Nohman Ahmed.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: miwhip

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa