Dovolenkové tipy: Sisa Sklovska prezradila svoje plány na leto

2018-06-12 12:00:00 |   |    | 

Slovenská speváčka Sisa Sklovská si leto plánuje poriadne užiť. Do diára preto zaradila aj dovolenku na gréckom Mykonose. Keď jej skončia pracovné povinnosti v Divadle Nová scéna, čaká ju však ešte koncert v Ríme.



 

Počas osláv Cyrila a Metoda budeme 20. júna v Bazilike sv. Praxedy už po štvrtýkrát premiérovať slovenské dielo z pera Ľubomíra Horňáka a Mariána Brezániho. Tentoraz zhudobnili Majstra Pavla z Levoče,“ prezradila speváčka.

Potom jej začnú prázdniny a vytúžená dovolenka. „Ideme na Mykonos, ostrov plný zábavy a života. To je taká moja krvná skupina, tance, diskotéky a život,“ priznala Sklovská, ktorá more tento rok stihla už aj v máji. „Bola som v Rumunsku, v Mamai na otvorení sezóny. Je to tam úžasné. Mamaia je veľmi populárna prímorská oblasť a ja mám k nej navyše veľmi osobný vzťah, pretože to je miesto, kde som bola ako 6-ročná prvýkrát pri mori a naučila som sa tam dokonca plávať,“ vysvetlila svoj vzťah k letovisku charizmatická tmavovláska. „A asi pred tromi rokmi vytvorili novú Mamaiu, to sa nedá ani opísať. Všetko je tam nové, podniky, nenormálne night cluby... Ťažko mi o tom hovoriť, treba to len vidieť a zažiť,“ poznamenala speváčka.

V Grécku si však napriek svojej obľube v nočnom živote plánuje vychutnať aj tamojšiu prírodu. „Dovolenka pre mňa určite nie je len o tom prísť niekam na pláž a bezmocne tam ležať. To by ma nebavilo. Ja nemám problém s ničím, zoberiem batoh a idem spať aj pod stan,“ uviedla.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Facebook / Sisa Sklovska
Zdroj: SITA

Hodnotenie článku:
2.3/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa