Výstava v Lučenci ponúka 80 unikátnych stavieb sveta

2017-01-22 12:54:31 |   |    | 

Kto ešte nevidel egyptské pyramídy či Tádž Mahal, nemusí čakať na letnú dovolenku.



V lučeneckom centre Galéria až do 3. februára môže počas týchto mrazivých dní "vycestovať" do 35 krajín sveta, aby spoznal krásu a tajomstvá 80 najznámejších stavieb. Na návštevníkov totiž čaká unikátna výstava 3D puzzle modelov, ktorú v nedeľu (22. 1.) o 15.00 h osvieži súťaž v stavaní puzzle. Zapojiť do nej sa môžu celé rodiny.
      V Galérii návštevníci uvidia tiež Sochu Krista Spasiteľa v Riu, londýnsky Big Ben, Sochu slobody, Tower Bridge, americký Biely dom alebo Čínsky múr. Niektoré modely dopĺňajú cestovateľské zábery fotografa Ľuba Špirka prezentované formou projekcie. Návštevníci sa môžu tešiť i na zaujímavé fotografie z vtáčej perspektívy, na ktorých je zachytený New York City či Manhattan.
      "Výstava je určená pre všetky vekové kategórie. Najmenší niektoré stavby uvidia prvýkrát v živote, dospelí sa možno niečo nové dozvedia z informácií pri modeloch a fotografií. Veríme, že príde veľa rodín, ale aj detí z materských či základných škôl," pozýva Angelika Almaiová, marketingový manažér centra Galéria Lučenec.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: TASR/Branislav Caban
Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa