Zaujímavý program na prázdniny: Vezmite deti na Liptov

2016-05-17 10:00:00 |   |    | 

Hit minuloročného leta medzi rodinami s deťmi, projekt „Poklady na Liptove“, čoskoro štartuje svoje tretie dejstvo. V novej letnej sezóne ponúkne už tradične tie najkrajšie miesta regiónu v atraktívnej podobe, ale aj horúcu web novinku. Tá zaujme okrem malých objaviteľov aj všetkých milovníkov online technológií, ktorí sa radi pochvália so svojimi pokladmi na internete.



 

Už po tretíkrát liptovský región rozbieha lov na tunajšie poklady. Projekt s názvom „Poklady na Liptove“ je výborným prázdninovým programom pre všetky rodiny s deťmi. Práve v týchto dňoch Liptáci finalizujú jeho podobu pre nadchádzajúcu letnú sezónu. „Tento projekt si získal rodiny. Dokáže detsky atraktívnou formou motivovať k spoznávaniu regiónu a jeho atrakcií,“ povedala riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

    

Novinkou tohto leta ja rozšírenie projektu o online hru. Základným prvkom je mapa pokladov a sekundárne využijú lovci pokladov aj svoj mobil.

Podstatou projektu je spoznávanie krás a atraktivít Liptova v siedmych hlavných kategóriách – hory a turistika, termálne pramene a voda, salaše a tradičná kuchyňa, história a tradície, poklady miest, dobrodružstvo a novinka leta cykloturistika. Rodinám postačí navštíviť zo siedmych hlavných oblastí, ktoré zahŕňajú až 38 atrakcií, len tri a môžu sa zapojiť do hry, v ktorej na každé dieťa čaká meštek plný darčekov. Navyše každý, kto sa zapojí do online súťaže a bude na internete zverejňovať a zdieľať svoje fotky s liptovskými pokladmi, zabojuje aj o väčšie ceny v podobe športového oblečenia, doplnkov, vstupov na atrakcie, aj pobytov na Liptove.

Najlepší darček pre rodičov je zaujímavý program pre ich najmenšie poklady, pri ktorom sa nenudia a trávia čas v prírode. Liptovský projekt pre poklady a o pokladoch štartuje už o mesiac a trvať bude do septembra 2016.

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: dromedar.sk
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 18. apríl. 2024. Meniny má Valér.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa