77 Naj Slovensko

2014-05-28 12:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Na rozlohou malé Slovensko sa vmestí toľko hodnôt a krás! V krajine v srdci Európy je množstvo kultúrnych pamiatok a prírodných zaujímavostí, ktoré vzbudzujú u domácich obyvateľov hrdosť, u návštevníkov spoza hraníc obdiv. Objavte aj vy všetky krásy pod Tatrami.



Kniha 77 naj Slovensko je novinkou, ktorá predstavuje krásy našej krajiny v koncentrovanej podobe. Zahŕňa to naj, čo môže nádherné a rozmanité Slovensko ponúknuť. Skúsený geograf, cestovateľ a fotograf Ján Lacika vybral do publikácie tie najhodnotnejšie mestá, hrady a zámky, sakrálne pamiatky, stavby ľudovej architektúry, technické pamiatky, najkrajšie vrchy, doliny, jaskyne a iné skalné výtvory, prírodné prvky krajiny vytvorené vodou a aj to najcennejšie zo živej prírody.

Každá z jedenástich kategórií má v knihe 77 naj Slovensko svojich sedem hlavných naj, spolu teda sedemdesiatsedem skutočných skvostov. No keďže na Slovensku je toho oveľa viac, doplnil autor každú kapitolu o dvojstranu s ďalšími siedmimi pozoruhodnými miestami. Publikácia obsahuje aj krásne fotografie a pútavý text plný zaujímavých a užitočných informácií.

Ak patríte k tým, ktorí chcú o nádherných mestách nielen čítať, ale ich aj osobne vidieť, určite vás poteší aj špeciálna príloha, ktorú v knihe 77 naj Slovensko nájdete. Ide o balíček s voľnými vstupenkami do múzeí, galérií, ale aj do hradov a zámkov, jaskýň či zoologických záhrad. Lístky sú platné až do 31.12.2016. Ušetrite desiatky eur na vstupnom do vybraných inštitúcií a cena knihy sa vám niekoľkonásobne vráti. Ponuka je rozmanitá a pestrá, preto si určite každý príde na svoje. Doprajte si vzácne zážitky a neopakovateľné chvíle so svojimi najbližšími na našom krásnom Slovensku.

 

Zdroj/autor: Ikar, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
1.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa