Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

FINÁLE Let's Dance: Dámy a páni... TOTO je nový KRÁĽ tanečného parketu!

S ďalším argentínskym tangom sa na parket opäť postavili Juraj Loj a Natália Horváthová. A nasledovala opätovná standing ovation. „V každom tom tanci ste bol úplne iný Juraj, ktorý sa nedá porovnať s tým ďalším... Natália je už naozaj v tej úlohe, ktorú žena v tanci má mať," pochválila Lojov progres Tatiana Drexler. „Čo dodať... Vyzdvihnem veľmi ťažké krokové väzby. Trošičku tvoj postoj bol obyčajnejší ako by mal v tom tangu byť, ale bravúrne," dodal Ďurovčík. Juraj a Natália si vytancovali 38 bodov. 

Juraj Loj, Natália Horváthová
Zobraziť galériu (88)
Juraj Loj, Natália Horváthová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring si ako svoj najobľúbenejší tanec zvolili viedenský valčík. A bolo to dokonalé! Zimomriavky mal dokonca aj moderátor Viktor Vincze. „Bolo to naozaj prekrásne, Anička. Ja vás obdivujem," vychválila herečku Tatiana Drexler, ktorá vzápätí vymenovala, v čom všetkom je výnimočná a nazvala ju kráľovnou tanečného parketu. „Ďakujem ti, že si, že ťa mám a že ťa aspoň takto môžme mať vy všetci," dojala sa Janka Kovalčíková. „Na túto chvíľu som čakal. Lebo ten tanec bol famózny už vtedy. Ale nebol dokonalý. Teraz bol dokonalý," vyjadril sa Ďurovčík, ktorý sa očividne pasoval so silnými emóciami. A nikoho neprekvapí, že hodnotenie skončilo ďalšou štyridsiatkou! 

Posledné tango večera predviedli Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Opäť nasledoval obrovský potlesk v stoji. „Pozvi ma von si zatancovať. Ja chcem s tebou tancovať," oznámila Jakubovi Janka Kovalčíková a takú istú túžbu vyjadrili aj Adela Vinczeová a Tatiana Drexler. „Ja neviem, kde sa to vo vás berie všetko. Z vás srší ten talent," vychválila Jakuba do nebies. Tento pár si za ich číslo vyslúžil 38 bodov. 

Poradie v tabuľke bolo vzápätí absolútne vyrovnané: 

FINÁLE Let's Dance: Dámy
Zobraziť galériu (88)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: VíťazLet's DanceTanecFinále
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu