Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Česko má novú kráľovnú krásy: Známe kočky nezabodovali... TOTO je Miss Czech Republic 2024!

PRAHA - U našich západných susedov sa v sobotu večer volila nová kráľovná krásy. Pred porotu sa postavilo 10 najkrajších žien Česka, medzi ktorými boli aj dve súťažiace z markizáckeho Love Islandu a známa influencerka. Korunku novej Miss Czech Republic 2024 si však odniesla iná kráska!

V sobotu večer prebehlo u našich západných susedov finále Miss Czech Republic 2024. Večerom sprevádzala víťazka svetovej súťaže Top model of the world 2022 Natálie Kočendová, ktorú Slováci môžu poznať aj z markizáckej reality šou Love Island a Ondřej Novotný, ktorý pre zmenu moderuje markizácky Survivor. 

Pred porotu sa postavilo celkovo 10 krások, medzi ktorými boli aj bývalé finalistky spomínaného Love Islandu - Absa - Tina Diallo a Petra Beníšková. No o korunku kráľovnej bojovala aj známa influencerka Veronica Biasiol. Tá si napokon zo súťaže odniesla titul Miss Grand Czech Republic. Ďalšie tituly si však rozdelili zvyšné krásky. 

Miss Supranational Czech Republic 2024 sa stala Michaela Macháčková, Miss Internatinal Czech Republic 2024 je Alina Demenťjeva a Miss Intercontinental Czech Republic 2024 je Julie Smékalová. A novou Miss Czech Republic 2024 je Adéla Štroffeková, ktorá bude krajinu reprezentovať aj na Miss World. 

Viac o téme: Miss Czech Republic 2024Adéla Štroffeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu