Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Krásna novinka známej Slovenky: Na svadobnej ceste sa ZADARILO... Je TEHOTNÁ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Počas uplynulého augusta prežila Laura Longauerová jeden z najkrajších dní vo svojom živote. Kráska, ktorá v roku 2014 získala titul Miss Slovensko v následne sa z nej v roku 2019 stála aj víťazka Miss Universe sa vydala a svoje priezvisko zmenila na "Ľuptáková". No a teraz... Bude z nej mama!

Tmavovlasá modelka našla svoju spriaznenú dušu v sympaťákovi Martinovi. Svoju lásku sa po dvojročnom vzťahu rozhodli spečatiť počas minulého leta, zásnuby sa konali rok predtým. „18. 8. 2023 som sa vydala za svoju prvú lásku, spriaznenú dušu, najlepšieho priateľa, muža môjho života. Ďakujem Bohu z celého srdca za tento dar, naše rodiny a všetkých priateľov, ktorých sme si za rodinu vybrali. A dnes už len jeme pijeme a tancujeme,” napísala známa kráska, keď svojim sledovateľom oznámila, že sa postavila pred oltár. 

Galéria: Galéria Laura Longauerová

Krásna novinka známej Slovenky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

No a rovnako ako vtedy, ďalšiu zásadnú novinku vo svojom živote oznámila taktiež prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Laura je tehotná a splodiť bábätko sa im s manželom podarilo rovno počas medových týždňov. „Rodinka Ľuľovcov sa rozrastá. Z našej svadobnej cesty sme si priniesli to najkrajšie požehnanie. Ďakujeme Bohu za tento dar," napísala kráľovná krásy v príspevku, ku ktorému priložila fotografie, kde pózuje s tehotenským bruško. Manželom srdečne gratulujeme a prajeme, aby tehotenstvo prebiehalo absolútne bezproblémovo. 

Viac o téme: MissLaura Longauerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu