Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najsexi muž sveta šokuje výzorom: Och, poriadne zostarol!

Pierce Brosnan Zobraziť galériu (2)
Pierce Brosnan (Zdroj: Universal Pictures)

LONDÝN - Takto by ho spoznal len málokto. Írsky herec Pierce Brosnan (70), ktorý bol v minulosti vyhlásený za najsexi muža sveta, trávi v týchto dňoch čas vo Veľkej Británii. Natáča tam svoj najnovší počin s názvom Giant. Kvôli nemu však prešiel poriadnou premenou a mnohí fanúšikovia ho ani nespoznali.

Legendárny herec si počas svojej kariéry zahral množstvo slávnych úloh vrátane Jamesa Bonda. Momentálne však pracuje na filme Giant, ktorý poteší hlavne milovníkov športových počinov, ktoré našli inšpiráciu v skutočných udalostiach.

Galéria: Pierce Brosnan

Brosnan si v ňom zahrá legendárneho írskeho boxerského trénera Brendana Ingleho, ktorý stál za úspechom bývalého majstra sveta Naseema Hameda. Tento film sa sústredí na jeho cestu z neľahkých pomerov až na vrchol boxu, v ktorom získal niekoľko svetových titulov.

Natáčanie je v týchto dňoch v plnom prúde a pred kamerami sa po prvýkrát objavil aj Brosnan. Ten kvôli svojej úlohe prešiel poriadnou zmenou. Najnovšie zábery hereckej hviezdy teda mnohých poriadne zaskočili. Pozrite, ako vďaka šikovným rukám maskérov zostarol!

Pierce Brosnan
Zobraziť galériu (2)
Pierce Brosnan  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Pierce Brosnan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu