Slovensko: Dovolenková destinácia nekonečných možností

2015-08-14 08:00:00 |   |    | 

Slováci zisťujú, že za skvelým relaxom a za množstvom zážitkov nemusia cestovať len do zahraničia. Podľa minuloročného prieskumu agentúry GfK vyše tretiny Slovákov dovolenkovalo na Slovensku.



 

Nádherné hory a príroda...

 

...sú jedným z našich najkrajších pokladov. Prekrásne chodníky a panorámy nájdeme okrem Vysokých Tatier aj na celom území Slovenska, hlavne v národných parkoch. V Slovenskom krase je napríklad jeden z najrozsiahlejších krasových útvarov v Európe, zdobí ho viac ako tisíc jaskýň a priepastí.

Na horách si však treba dať pozor nielen na krásny výhľad. Zranenia v ťažkom teréne či precenenie vlastných schopností na horskej turistike nie sú ničím príjemným a ešte nepríjemnejšie sú účty za zásah Horskej záchrannej služby. Podľa zákona si musí každá dospelá osoba platiť tento zásah z vlastného vrecka. S horským poistením nečakané výdavky za vás uhradí Union poisťovňa, ktorá preplatí náklady na technickú časť zásahu až do výšky 20 000 EUR, a to už od 0,50 EUR na deň.

 

Svetoznáme kúpele a akvaparky plné atrakcií...

 

...sú skvelým miestom na oddych po krásnej túre po horách. Na celom území Slovenska nájdeme vyše 120 termálnych prameňov. Ich liečivé účinky sú známe už niekoľko storočí a mestá ako Piešťany, Trenčianske Teplice alebo Bardejov navštevujú turisti z celého sveta.

Aby ste si v nich naozaj oddýchli, potrebujete vypustiť všetky starosti. S cestovným poistením do kúpeľov „Relax“ sa Union poisťovňa postará o poistenie batožiny, úrazové poistenie a o poistenie zodpovednosti za škodu. Vám už zostáva iba starať sa o seba.

 

Nezabúdajte ani na svoj domov.  

 

Z dovolenky sa potrebujete niekam vrátiť, a preto cestovné poistenie od Union poisťovne zahŕňa tiež dovolenkové poistenie domácnosti. Vaše výdavky zaplatíme pri živelných udalostiach, v prípade vytopenia alebo vlámania počas vášho pobytu na dovolenke.

 

Viac informácií o  cestovnom poistení nájdete na www.union.sk alebo dostanete na telefónnom čísle 0850 111 211.

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: union

Hodnotenie článku:
2.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa