Vyrazte toto leto na tie NAJLEPŠIE VÝLETY po Slovensku

2020-05-24 00:00:00 |   |    | 

Cestovateľský magazín Dromedár obohatil svoj obsah o sekciu Najlepšie výlety. Našim cieľom je predstaviť vám, našim čitateľom, čo najviac možností, ako tráviť svoj voľný čas počas tohtoročného leta doma na Slovensku.



 

V tejto sérii článkov vám chceme priblížiť miesta Slovenska, ktoré sa rozhodne oplatí navštíviť. Našou ambíciou je predstaviť vám krásy a unikáty našej prírody, históriu miest, netradičné lokality, ale aj odporučiť dobré aquaparky alebo atrakcie pre deti. V neposlednom rade by sme našim výletníkom radi predstavili ubytovacie zariadenia, v ktorých by ste mohli toto leto stráviť dovolenku alebo víkendový pobyt.

Našim cieľom je zároveň  pomôcť domácim podnikateľom v cestovnom ruchu, ktorých negatívne ovplyvnila kríza spojená s pandémiou COVID 19.

Po páde železnej opony nám nič nebránilo objavovať okolité krajiny, ale aj vzdialenú exotiku. Niet sa čo čudovať, že po dlhých rokoch obmedzovania sa ľudia v opojení slobody rozpŕchli hladní po poznávaní do zahraničia. Niektoré rodiny tak úplne vyradili Slovensko zo svojho cestovateľského zoznamu a ich deti dnes lepšie poznajú chorvátske pobrežie ako národné parky Slovenska.

Hoci sú prognózy na cestovanie do zahraničia pre toto leto zatiaľ veľmi nejednoznačné a mnohí z nás dúfajú, že sa napriek všetkému predsa len okúpu v mori, možno je práve teraz vhodná doba na podporu domáceho cestovného ruchu a spoznávania krás, ktoré sme mali neobjavené priamo pod nosom.

Slovensko je vo svete vnímané ako jedinečná esencia divokej prírody, krásnych hôr, historických pamiatok, pekných jazier, ale aj ako krajina s bohatými minerálnymi prameňmi a aquaparkami, ktoré tieto pramene využívajú pre rôzne atrakcie. V tejto súvislosti treba pripomenúť, že magazín Lonely planet označil Slovensko ako TOP destináciu na letnú dovolenku pre rok 2019, čo je obrovská pocta.

Veríme, že sa mnohí z vás rozhodnú podporiť domáci cestovný ruch, užiť si krásy Slovenska a ukázať deťom, v akej výnimočnej krajine žijeme.

Vydajte sa s nami na cestu objavov a užite si toto leto tie najlepšie výlety „doma“.

 

Ak podnikáte v cestovnom ruchu na Slovensku a chceli by ste v rámci našej sekcie ponúknuť svoje služby, radi vás predstavíme našim čitateľom.

Dajte nám o vás vedieť a kontaktujte nás cez registračný formulár na tomto linku.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa