Tip na víkend: Festival módy a fotografie vo Viedni

2012-05-29 17:30:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Móda a fotografia láka do Viedne v dňoch od 29. mája (utorok) do 5. júna (utorok) na akciu festival for fashion & photography. Podujatie ponúkne rozsiahly program venovaný móde a fotografii.



Už dvanásty festival módy a fotografie vo Viedni prinesie tvorivý potenciál domácej módnej scény v celej jej rozmanitosti. Na rôznych miestach budú prebiehať módne prehliadky, divadelné predstavenia, prednášky, semináre a výstavy.

Zahájenie festivalu je spojené s otvorením nového Guerilla Store v módnom dome Liska, v ktorom sa modely mladých návrhárov budú predávať. Národpisné múzeum je opäť hlavným dejiskom festivalu, kde prebehnú módne šou a odovzdanie módnej ceny Austrian Fashion Awards. Vyvrcholením módnej Departure Fashion Night sú módne prehliadky značiek ako Daoyin, DIPTYCH, house of the very island‘s a Wilfried Mayer.

Výstavy k módnej fotografii, ktoré sprístupnia v známych módnych lokalitách mesta, filmy o móde v kine Schikaneder, rozhovory s módnymi expertmi, performace na Dunajskom kanáli pri moste Franzensbrückenstraße a početné parties tvoria taktiež súčasť programu. Záujemci môžu zájsť aj na módnu prehliadku mestom, ktorou prevedie špeciálny sprievodca.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Foto: Elke Silvia Krystufek, Maria Ziegelböck, Sebastian Leitinger, Maria Giovanna Drago & Magdalena Fischer, Michael Strasser

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa