Ochutnajte Bratislavu: Festival jedla Gurmán Fest 2012 už tento víkend!

2012-06-14 16:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO - Do programu tohtoročného gastronomického festivalu Gurmán Fest Bratislava 2012, ktorý sa uskutoční od 15. do 17. júna v Medickej záhrade, pribudne novinka. Starostovia bratislavských mestských častí totiž budú súťažiť vo varení džemu.



Na súťaži s názvom Starostovská džemovačka sa budú jednotliví starostovia snažiť porotu presvedčiť, že práve z ich mestskej časti pochádza ten najlepší recept.

Starostovia si môžu prizvať na pomoc aj dvojčlenný tím. Každý z prihlásených zástupcov samospráv plánuje spolupracovať s najlepšími miestnymi kuchárkami, medzi ktorými sa objavia aj verejnosti známe osobnosti. Starostovskú džemovačku si budete môcť vychutnať v nedeľu, 17. júna.

Gurmán Fest Bratislava už štyri roky patrí k obľúbeným akciám v hlavnom meste. Minulý rok sa ho zúčastnilo 12 tisíc ľudí. Aj tento rok bude v Medickej záhrade opäť nielen veľa dobrého jedla a pitia, záujemcovia získajú mnoho nezaplatiteľných gastronomických rád a možno aj receptov.

Na Gurmán Feste Bratislava uvidíte aj michelinovského Ichiro Kubotu z Japonska, predstaví sa 54 šéfkuchárov a 25 reštaurácií z desiatich krajín sveta, somelieri, producenti potravín a nápojov. Zároveň sa môžete tešiť na bohatý sprievodný program v podobe degustácií, kuchárskych šou, Detskej školy varenia, sladkej La Pattiserie, zaujímavých workshopov a rôznych súťaží.

 

Zdroj/autor: tasr, jr, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa