Z Bratislavy do rakúskeho Burgenlandu aj toto leto

2012-06-22 15:30:00 |   |    | 

SLOVENSKO/ RAKÚSKO - Aj počas tejto letnej sezóny budú môcť Bratislavčania a nielen oni cestovať autobusovou linkou do rakúskeho Burgenlandu, či už za relaxom k Neziderskému jazeru alebo nákupmi do Parndorfu. Autobus dopravcu Slovak Lines bude premávať od 30. júna do 2. septembra, každý deň okrem pondelka.



Linka odštartuje z autobusovej stanice na Mlynských nivách. Druhou a zároveň poslednou zastávkou na Slovensku bude Einsteinova ulica v Petržalke. V Rakúsku autobusy zastavia v areáli parndorfského nákupného komplexu Designer Outlet, v meste Neusiedl am See na zastávke Hauptplatz, pri Neziderskom jazere a v obci Podersdorf am See.

Autobus bude z Bratislavy jazdiť každé dve hodiny, pričom prvý pôjde o 8.20 a posledný o 16.20. Posledný autobus z Rakúska pôjde o 17.50. Cestovné lístky si môžu Bratislavčania aj iní cestovatelia zakúpiť na autobusovej stanici, u zmluvných predajcov, cez internet aj u vodiča autobusu. Bicykel autobus neodvezie.

Parndorfský nákupný komplex je zameraný predovšetkým na oblečenie a obuv. V meste Neusiedl am See i v obci Podersdorf am See sa nachádzajú prírodné kúpaliská i mnoho reštaurácií. V Neusiedl am See sa nachádza druhé kúpalisko s vodnými atrakciami. Priaznivci cyklistiky si môžu bicykel požičať v Podersdorfe am See.

 

Zdroj/autor: imhd.sk, tasr, jr, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa