Šou Shen Yun zavíta do Viedne: 5 tisíc rokov stará civilizácia znovu ožíva

2013-02-12 13:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Do susednej Viedne zavíta 1. a 2. marca súbor Shen Yun Performing Arts s očarujúcim predstavením klasického čínskeho tanca. Pestrofarebná hudobno-tanečná šou vás prenesie do 5 tisíc rokov starej civilizácie a obdobia tradičnej čínskej kultúry, plnej pôvabu, múdrosti a cnosti.



Predstavenie súboru Shen Yun Performing Arts ponúkne klasický čínsky tanec, etnické a ľudové tance, prastaré legendy, ako aj príbehy zo súčasnosti, ktoré rozprávajú o odvahe a statočnosti. Tanec doprevádza živý orchester, ktorý spája tradičnú čínsku a západnú hudbu do unikátneho celku. Speváci, farebné kostýmy a veľkoplošná projekcia dokresľujú kultúrny zážitok plný dobra, čistoty a silnej pozitívnej energie.

Súbor Shen Yun Performing Arts, so sídlom v New Yorku, sa skladá z viac ako sto najlepších klasicky vyškolených tanečníkov, vynikajúcich choreografov a hudobníkov. Aktuálne turné odštartovali Shen Yun v decembri minulého roka v Buenos Aires.

S predstavením zavítajú počas piatich mesiacov do viac ako stovky miest v severnej a južnej Amerike, Ázii, Austrálii a do Európy, kde navštívia metropoly ako Paríž, Londýn, Berlín, Štokholm, Frankfurt nad Mohanom, Prahu a spomínanú Viedeň. Predstavenie Shen Yun po celom svete tak vzhliadne viac ako milión divákov.

U našich susedov si na predstavenie Shen Yun začiatkom marca môžete zájsť do viedenskej Stadthalle.

 

Zdroj/autor: compress, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa