Exotika z Viedne bez prestupovania

2013-09-04 14:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Po rokoch, kedy letecké spoločnosti v rámci zefektívňovania rušili svoje priame linky do vzdialených destinácií, čím sa doba cestovania stále predlžovala a komfort zhoršoval, máme konečne aj dobré správy z leteckého priemyslu: letecká spoločnosť CONDOR rozšírila sieť svojich letov o tri priame lety z Viedne do najpopulárnejších exotických destinácií počas zimnej sezóny: Mombasa v Keni, Punta Cana v Dominikánskej republike a Varadero na Kube.



Letieť sa bude v týždennom rytme, čo umožňuje dovolenkárom si vybrať medzi 7 a 14 dňovým pobytom, respektíve na 6 alebo 13 nocí čistého pobytu v destinácii.

AUSTRIAN Airlines ponúkajú v zimnej sezóne už každoročne priamy let z Viedne na Maldivy. A letecká spoločnosť EVA Air už vyše 20 rokov ponúka priame spojenie do Bangkoku a to počas celého roka, štyrikrát týždenne.

Dĺžky dovoleniek do exotických cieľov sa skracujú, ale cestuje sa častejšie a aktívnejšie. Nie je nezvyčajné, že si Slováci odskočia do tepla na týždeň alebo predĺžený víkend - načerpať energiu počas daždivej jesene u nás.

Tipom sezóny je Keňa, ktorá posledné roky trpela kvôli politickej nestabilite, ale kam sa teraz turisti, kvôli dobrému pomeru ceny k službe a jedinečnej možnosti vidieť africké zvieratá voľne v prírode na safari, vracajú. A je to jediná destinácia bez veľkého posunu času a tým aj bez jet-legu.

 

Zdroj/autor: settour.sk, drom

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.7/5 (3 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa