Ryanair opäť so skvelými cenami: V zime pocestujeme z Bratislavy priamo do Izraela

2016-02-17 17:00:51 |   |    | 

Spoločnosť, ktorá zaznamenáva rast v celej Európe je aj slovenských ťahúňom. Vďaka Ryanairu môžeme cestovať po celej Európe a po novom budeme mať príležitosť pozrieť si aj nové destinácie.



 

Vyhliadky spoločnosti

 

Nízke ceny ropy automaticky prospeli dopravcom a írska spoločnosť Ryanair túto výhodu preniesla aj na svojich zákazníkov. Aj preto v poslednej dobe môžeme sledovať časté zľavy a celkovo nízke ceny leteniek do všetkých destinácií.

Z Bratislavy môžeme v letnej sezóne cestovať až do 19 destinácií. Medzi nimi sa nachádzajú tradičné miesta ak Londýn, či Rím, ale aj mestá blízko mora, takže si môžete naplánovať vlastnú prímorskú dovolenku. Sú to hlavne obľúbené letné destinácie ako Taliansko, Grécko a Španielsko.

V tomto roku spoločnosť očakáva, že prepraví približne 106 miliónov cestujúcich, čo predstavuje asi 39% všetkých letov s krátkym doletom v Európskej Únii. Z Bratislavy by malo odcestovať okolo 1,2 milióna ľudí, teda približne 1% všetkých cestujúcich tejto spoločnosti.

 

Zima

 

Na dnešnej tlačovej konferencii obchodný riaditeľ Ryanairu David O´Brian ohlásil zimný letový poriadok. Lietať sa bude do 13 destinácií, pričom pribudnú 3 nové. Manchester nahradí pôvodný Liverpool, lietať sa ďalej bude na hlavné letisko v Bruseli a do Edinburghu.

Asi najzaujímavejšou je však novinka v podobe izraelského Eilatu, letiska Ovda. Ide o významnú turistickú destináciu sídliacu pri Červenom mori. S nástupom zimného letového poriadku (približne v októbri) tak slovenskí turisti budú mať príležitosť preveriť toto letové spojenie a zistiť, aký Izrael v skutočnosti je.


Pozrite si aj:


 

Výhodné ceny

 

Pri príležitosti oznámenia zimného letového poriadku spoločnosť Ryanair ponúka ďalšie lacné letenky. Do pondelňajšej noci tak získate cestovné lístky za ozaj príjemné a bezkonkurenčné ceny do všetkých destinácií, ktoré Bratislava ponúka.

 

Zdroj/autor: Ryanair, Letisko Bratislava, SiSa, drom 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa