AKTUÁLNE Posledná šanca na lyžovačku: Na Chopku opäť upravujú zjazdovky

2016-04-29 14:00:00 |   |    | 

Dobrá správa pre všetkých lyžiarov - na Chopku si ešte zalyžujete! Hoci tam oficiálne sezóna skončila už minulý víkend, vďaka aktuálnemu počasiu si môžete zimné radovánky vychutnať ešte raz.



Tento víkend (30.4. - 1.5.) si môžu lyžiari posledný raz v aktuálnej zimnej sezóne zalyžovať na Chopku. V predchádzajúcich dňoch pribudlo v Jasnej 15 centimetrov nového snehu, lyžiarske stredisko preto zareagovalo na výkyvy počasia a opätovne upravuje zjazdovky.
      "Lyžiari si môžu užiť poslednú lyžovačku na Chopku na zjazdovkách v úseku Chopok - Priehyba - Koliesko počas prevádzkových hodín lanoviek od 8.30 do 15.30 h. Upozorňujeme však lyžiarov, že podmienky na lyžovanie sú obmedzené, takže lyžovačka je na vlastnú zodpovednosť," povedala pre TASR hovorkyňa spoločnosti Tatry mountain resorts Zuzana Fabianová.
      Ako ďalej informovala, lístok na lanové dráhy v letnej cene bude počas tohto víkendu fungovať v režime skipasu. "Lyžiari na ňom môžu urobiť neobmedzený počet jázd v rámci prevádzky lanoviek," doplnila Fabianová. Zimnú sezónu v Jasnej oficiálne ukončili minulý víkend.

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SITA
Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
3.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa