Špeciálna ponuka pre seniorov: Teraz je ideálna chvíľa navštíviť Schlosshof

2016-05-02 15:00:00 |   |    | 

Rakúsky zámok Schlosshof neďaleko od hraníc je najmä obyvateľom Bratislavy dobre známy. Teraz prichádza so zaujímavou novinkou pre seniorov.



 

Ponorte sa do sveta princa Eugena Savojského a vychutnajte si nádherný deň v opojení umenia, histórie, kultúry a zároveň nerušenej prírody v idylickom prostredí impozantného záhradného raja barokového zámockého komplexu Schloss Hof. V mesiaci máj sú v plnom rozkvete veľkolepé barokové záhrady rozprestierajúce sa na siedmich zámockých terasách. Očarujúca zámocká fauna a flóra pozýva na príjemnú prechádzku zámockým areálom a je bezkonkurenčným miestom vhodným na dokonalý oddych. Vychutnajte si krásy, ktoré zámok Schloss Hof a jeho okolie ponúka a spríjemnite si váš výlet cisárskym občerstvením.

Každý májový utorok majú dôchodcovia od 60 rokov jedinečnú príležitosť, nechať sa rozmaznať malou drobnosťou zo zámockej gastronómie: ku každej vstupenke čaká na seniorov lahodný olovrant v cukrárni „Princa Eugena“ alebo v reštaurácii „U bieleho páva“. Môžete si vybrať sladký alebo slaný variant. V ponuke je zákusok  s lahodnou šálkou horkastého moku alebo chrumkavé párky v kombinácii s osviežujúcim nápojom. Spríjemnite si váš májový utorok, navštívte jeden z najkrajších európskych zámockých areálov a prežite nádherný deň.

K zámku Schloss Hof sa dostanete pešou prechádzkou z mestskej časti Devínska Nová Ves cez cyklomost Slobody. Rovnako môžete využiť aj možnosť kyvadlovej dopravy zo stanice Marchegg na zámok Schloss Hof denne o 10:15 a späť o 15:45.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: dromedar.sk
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa