Srdečne Vás pozývame na 6. ročník TUI GOLF CUP 2016!

2016-05-27 08:00:00 |   |    | 

TOP klienti cestovnej kancelárie TUI ReiseCenter, ako aj všetci milovníci golfu, budú mať v sobotu 4.6.2016 už po šiesty krát možnosť zúčastniť sa na obľúbenom golfovom turnaji TUI GOLF CUP 2016. Miestom konania akcie sa už tradične stane aj tento rok golfový rezort Black Stork, A PGA Golf Course, Veľká Lomnica, ktorý je zárukou príjemne stráveného prvého júnového víkendu.



 

Už šiesty rok po sebe sa CK TUI ReiseCenter rozhodla poďakovať všetkým svojim TOP klientom za prejavenú dôveru prostredníctvom jedinečného golfového turnaja TUI GOLF CUP 2016, ktorý organizuje ako jediná cestovná kancelária na Slovensku. Organizátori spolu s generálnym partnerom Liquid Based Cytology, hlavnými partnermi myAustrian a GORDANA GLASS a ďalšími partnermi podujatia pripravujú pre svojich návštevníkov bohatý program, ktorého cieľom je nielen zahrať si golf v priateľskej atmosfére, ale užiť si aj príjemný rodinný víkend v krásnom prostredí Vysokých Tatier.

Začínajúci aj skúsení golfoví hráči budú mať možnosť zmerať si svoje sily v turnajoch na 18 a 9 jamiek či zlepšiť si svoje zručnosti počas individuálnych hodín s golfovými trénermi. Nebude chýbať ani vynikajúce občerstvenie, masáže či zaslúžený oddych vo wellness a relax centre. Nehráčov a rodinných príslušníkov čaká tiež bohatý program v podobe golfovej akadémie s profesionálnym trénerom, poradenstva a krášlenia s MARY KAY, skúšobnej jazdy VOLVO či zábavného kreslenia karikatúr.

Vekovú kategóriu do 15 rokov určite zaujme špeciálny program TUI deťom, ktorý sa bude niesť v duchu rozprávkovej témy ĽADOVÉ KRÁĽOVSTVO. Pre deti budú pripravené zaujímavé súťaže, tvorivé dielničky, minidisco a mnoho ďalších atrakcií. Vyvrcholím celého programu bude otvorenie večerného programu „Kubánska noc“, ktorého súčasťou bude aj spoločný raut pri kubánskej hudbe, bohatá tombola, vyhodnotenie výsledkov turnaja, kde na výhercov budú čakať naozaj hodnotné a zaujímavé ceny, ochutnávka kvalitných vín či kubánskych cigár. Počas celého večera sa bude o zábavu a príjemnú atmosféru starať kubánsky spevák Lazaro a v ponuke bude aj zaujímavá možnosť zapojiť sa do charitatívnej aukcie diel GORDANA GLASS.

Toto všetko vás čaká už 4.6.2016 v golfovom rezorte Black Stork, Veľká Lomnica. Tešíme sa na vás!

 

Zdieľať článok na Facebooku


Zdroj: Dromedar
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa