Skvelý darček k vysvedčeniu: Vstup zdarma na zámok Schloss Hof

2016-06-29 23:59:00 |   |    | 

Konečne je tu koniec školy - ale čo s voľnými dňami? Odpoveď na túto otázku ponúka najväčší vidiecky zámocký komplex Rakúska. Na zámku Schloss Hof majú deti od pondelka do piatka počas celého júla vstup zdarma. Rodičia, strýkovia, tety, starí rodičia, neváhajte už ani chvíľu a spríjemnite deťom prázdniny výletom na zámok Schloss Hof.



 

Slúžka Johanna a paholok Paul vás prevedú novými Zážitkovými okruhmi a zároveň predstavia napínavý svet barokových povolaní: vyskúšať si môžete, aké je to viesť konský záprah, zastrieľať si na kačky pomocou vodných pištolí či nazrieť do bytu záhradníka.


Na barokovom statku načerpáte tú pravú vidiecku atmosféru. Môžete sledovať zvieratká v ich prirodzenom prostredí, na zámockých pasienkoch sa hrdo prechádzajú Eugen a Leopoldine - najmladšie prírastky z rodiny bielych oslíkov a na nežné pohladenie sa tešia mláďatká kozičiek i ovečiek v zámockom zverníku. Na návštevu zámockých komnát pozývajú ich niekdajší majitelia princ Eugen Savojský, Mária Terézia a Jozef II: na obdiv je tu interaktívna slávnostná tabuľa, rozprávkové postele a nádherný výhľad do zámockých záhrad.

Aby sa najmenší návštevníci pri objavovaní zámockého areálu neunavili môžu využiť praktické drevené vozíky. Veľkej obľube sa teší i detské ihrisko. Prechádzka tematickými záhradami alebo oddych pri knihe, ktorú si môžete zapožičať priamo v zámku a prečítať si ju v pohodlných hojdacích sieťach sú len malou ochutnávkou z množstva rozmanitých aktivít. Osvieženie počas horúcich dní zabezpečí nielen zmrzlina, ale aj ihrisko s vodnými hrami v Bäckenhofe.

 

Miesto: Schloss Hof, 2294 Schlosshof 1

Doba trvania akcie: Pondelok až piatok od 1. do 31. júla 2016

Otváracie hodiny: 10:00 do 18:00 hod

Vstupné: Deti do 18 rokov majú počas trvanie akcie vstup zdarma, Dospelí: 13,- € osoba

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: dromedar.sk
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa