Nová linka z Bratislavy: Wizz Air bude lietať do Tuzly

2016-09-05 08:00:00 |   |    | 

Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, otvára v letnom letovom poriadku nové letecké spojenie z Letiska Bratislava do mesta Tuzla v Bosne a Hercegovine s frekvenciou 3x týždenne.



 

Tuzla sa po macedónskom Skopje stáva druhou destináciou, ktorú bude letecká spoločnosť Wizz Air prevádzkovať z Bratislavy, a to od 27. marca 2017 každý pondelok, v stredu a v piatok. Všetky lety sú prevádzkované lietadlami Airbus A320 so 180 sedadlami a A321 s 230 sedadlami. Letenky z Bratislavy do bosnianskej Tuzly a späť si možno zakúpiť už teraz na webe wizzair.com

S potešením oznamujeme, že Wizz Air otvára z Bratislavy ďalšie letecké spojenie s nízkymi cenami leteniek. Od marca 2017 budú mať naši slovenskí zákazníci už možnosť cestovať aj do Tuzly v Bosne a Hercegovine. Tuzla je jedným z najmultikultúrnejších miest v Bosne, a je tak skvelou výletnou destináciou napríklad na predĺžený víkend. Keďže ceny leteniek sa začínajú už od 14,99 €, veríme, že novú linku cestujúci uvítajú. Náš palubný personál sa už teraz teší na cestujúcich, ktorých WIZZ s úsmevom privíta na palube svojej mladej flotily lietadiel,” povedala  Tamara Vallois, riaditeľka komunikácie leteckej spoločnosti Wizz Air.

 

O Wizz Air

Wizz Air je najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, v súčasnosti prevádzkuje flotilu 71 Airbusov A320 a A321 pričom ponúka viac ako 420 leteckých spojení z 25 základní a spája 124 destinácií naprieč 38 krajinami. Vo Wizz Air pracuje tím približne 2800 leteckých profesionálov, ktorí zabezpečujú výnimočný servis a atraktívne nízke ceny leteniek, ktoré spravili z Wizz Air preferovaného prepravcu pre 20  miliónov cestujúcich vo finančnom roku končiacom 31. Marcom 2016. Spoločnosť Wizz Air je kótovaná na Londýnskej burze ako WIZZ a zahrnutá vo FTSE 250 a FTSE All-Share Indices. Wizz Air získal ocenenie Významná letecká spoločnost roka 2016 od editorov Air Transport World, lídra na trhu leteckých médií.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: dromedar.sk
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa