Bryan Adams v Tatrách: Hviezda sa pochválila videom na internete

2016-10-12 12:00:00 |   |    | 

Kanadská rocková hviezda Bryan Adams koncertoval cez víkend v metropole východu. Ubytovanie si však vybral vo Vysokých Tatrách v Grand Hoteli Kempinski High Tatras. Príroda slovenských veľhôr mu učarovala a prisľúbil, že sa sem určite niekedy vráti.



 

Sme veľmi radi, že sme to mohli byť práve my, kto poskytne ubytovanie spevákovi a hudobníkovi Bryanovi Adamsovi. Veľmi radi sme ho privítali v prezidentskom apartmáne. On sám špeciálne požiadavky nemal, bol veľmi príjemný a trávil čas v lobby aj v reštaurácii spolu s ostatnými hotelovými hosťami. Pred koncertom si našiel čas na relax a doprial si masáž v hotelom spa,“ prezrádza detaily pobytu Kathrin Noll generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras.

Na príchod známeho hudobníka sa pripravil aj šéfkuchár Tomáš Tejbus s jeho tímom. Keďže Bryan Adams je vegán, v piatok sme mu pripravili napríklad zeleninové rizoto a šalát,“ hovorí šéfkuchár Grand Restaurant, ktorý jedlá pre speváka chystal spolu s jeho súkromným šéfkuchárom.

O tom, že sa Tatry Bryanovi Adamsovi skutočne zapáčili, svedčí aj fakt, že na svojich sociálnych sieťach – Facebooku a Instagrame zverejnil video, na ktorom vidieť zasneženú tatranskú prírodu. Doteraz ho videlo už viac ako 120 tisíc fanúšikov tohto legendárneho kanadského speváka.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: dromedar.sk
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
4.1/5 (15 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa