Vyhrajte letenky na predĺžený víkend s Mapaleteniek.sk

2016-10-26 14:00:00 |   |    | 

Paríž, Rím, Londýn, Lisabon, Kodaň či Záhreb? Chceli by ste si zaletieť na víkend do jednej z európskych metropol a niekoho potešiť tým, že ho vezmete so sebou? Zapojte sa do súťaže s portálom www.Mapaleteniek.sk, ktorý prináša inšpiratívne, efektívne a výhodné vyhľadávanie leteniek do celého sveta. Dvaja z vás môžu vyhrať letenku pre seba plus 1 osobu v hodnote 350 eur a do decembra stihnúť letecky víkendovať niekde vo vybranej európskej destinácii. Nechajte sa inšpirovať!



 

Súťaž vám prinášajú portály Superletuška.sk a  Mapaleteniek.sk  vytvorené spoločnosťou Asiana, ktorá nedávno vstúpila na slovenský trh.  S Mapaleteniek.sk výber destinácie nebol  nikdy jednoduchší.  Ľudia, ktorí nie sú rozhodnutí kam odletieť, a nie je ich málo, sa tu môžu okamžite inšpirovať.  Mapaleteniek.sk totiž dokáže záujemcom o dovolenku jednoducho a rýchlo  zobraziť akúkoľvek destináciu na svete s odletom zo stredoeurópskych letísk, pričom zákazník ihneď vidí cenu letu. A deje sa to rýchlo. Milióny dát spracujú technológie za niekoľko sekúnd.

Portály spoločnosti Asiana okrem toho plne využívajú technologický náskok svetového lídra v rámci globálnych distribučných systémov Amadeus.  Amadeus za posledné roky do technológií investoval miliardy dolárov.  Systém obsahuje ponuky 639 leteckých spoločností, vrátane nízko-nákladových, viac ako 87 tisíc hotelov, 30 autopožičovní a stoviek ďalších partnerov. Prístup k nim majú teraz vďaka nám aj Slováci. 

Projekt Mapaleteniek.sk je unikátny aj tým, že prehľadáva najlepšie ceny až na pol roka dopredu podľa preferovanej dĺžky pobytu v intervale 2 až 21 dní.  Užívateľ môže nastaviť rozsah kalendárnych dát a okamžite uvidí to najlepšie, čo je k dispozícii. Pre fanúšikov tzv. leteckých „eurovíkendov“ (predĺžených víkendov v európskych metropolách) Mapaleteniek.sk ponúka možnosť v rýchlosti  vyhľadávať aj tento typ letov. Zákazník si počas rezervácie môže prikúpiť aj ubytovanie.

 

Súťažná úloha:

Stačí navštíviť portál Mapaleteniek.sk a pozrieť si ponuku letov v rámci Európy. Vybrať si vašu vysnenú destináciu, kam by ste chceli letieť na predĺžený  víkend. A potom už len napísať názov destinácie do komentára na facebook profil Superletuška. V pondelok 31. októbra vyžrebujeme priamo na Facebook profile Supereletuška dvoch výhercov. Dvojica vyžrebovaných získa po dve letenky podľa vlastného výberu  do výšky 350 eur.

 

Podmienky súťaže:

 

- Vyhlasovateľom súťaže je AMI COMMUNICATIONS SLOVAKIA s.r.o. v spolupráci so spoločnosťou Asiana, prevádzkovateľom portálu Mapaleteniek.sk

 - Ide o letenky na predĺžený víkend, preto výhercovia môžu vyberať lety len v období piatok-nedeľa.

 - Cestu je potrebné zrealizovať  najneskôr do 4.12.2016  (posledný víkend, kedy je možné uplatniť výhru je preto 2.12.2016-4.12.2016)

- Výhercovia budú vyžrebovaní z komentárov na Facebook profile Superletuška a organizátori ich mená uverejnia v samostatnom statuse.

 - Výhercovia si vyberú destináciu ihneď po vyžrebovaní, najneskôr však do 3.11.2016 (Po výhre budú kontaktovaní cez facebook Messenger, aby poskytli na seba kontakt a následne sa s nimi spoja pracovníci AMI COMMUNICATIONS SLOVAKIA s.r.o.).

 - Obaja výhercovia vyhrávajú po 2 letenky.  Výber destinácie po vyžrebovaní treba zladiť aj so stanoveným finančným limitom. Maximálna cena za 2 letenky musí byť do výšky 350 eur. Výhercovia súhlasia, že zo svojho výletu poskytnú aspoň 5 fotografií z ich víkendu (napr. pri nejakej pamiatke, prípadne foto s letenkami na letisku), ktoré môžu byť použité v  článku publikovanom o službe Mapaleteniek.sk do konca roka 2016 na portáli Dromedar.zoznam.sk, prípadne zverejnené na FB profile Superletuška.sk

 - Súťaže sa nesmú zúčastniť zamestnanci spoločnosti AMI COMMUNICATIONS SLOVAKIA s.r.o., ASIANA s.r.o. a Amadeus Czech Republic and Slovakia s.r.o., ani ich rodinní príslušníci  

 - Výhru nie je možné vymeniť za žiadny iný produkt ani vyplatiť v hotovosti.

 

 

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: mapaleteniek.sk
Zdroj: PR článok

Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 23. apríl. 2024. Meniny má Vojtech.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa