Otvorenie letnej sezóny: V Bratislave už fungujú kúpaliská

2017-05-26 09:02:06 |   |    | 

Na bratislavských kúpaliskách, o ktoré sa stará Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta SR, sa dnes oficiálne začína tohtoročná letná sezóna. V prípade priaznivého počasia môžu návštevníci využiť oddnes služby kúpaliska Rosnička, Lamač, Delfín a Tehelné pole, počas prvého júnového víkendu sa k nim pripoja Zlaté piesky a Krasňany, v polovici júna i kúpalisko v Rači.



 

Vstupné sa oproti minulému roku nemenilo, cenník možno nájsť na www.starz.sk. Od polovice júna bude k dispozícii aj internetový predaj vstupeniek. „Do 25. júna budú otvorené kúpaliská v prevádzke v pracovných dňoch od 12.00 do 19.00 h, počas víkendových dní od 10.00 do 19.00 h. Výnimkou sú Zlaté piesky, ktoré už od začiatku sezóny (3. 6.) budú otvorené každý deň od 9.00 do 19.00 h," informovala Zuzana Zúbeková z útvaru marketingu a športu STaRZ. Kúpaliská budú návštevníkom k dispozícii až do 3. septembra.

Zúbeková uviedla i viacero noviniek, ktoré sú pripravené v Areáli zdravia Zlaté piesky. "Koncom minulého roka sme realizovali terénne úpravy pláže, úpravy brehovej línie hlavnej pláže, pred otvorením novej sezóny sme realizovali i čiastočné zatrávnenie pri brehovej línii," povedala pre TASR.

Pripomenula, že v roku 2016 v rámci vybavenia kúpalísk zabezpečil STaRZ nové lavičky, smetné koše, ležadlá, rozšírili tiež detské prvky i vonkajšie posilňovacie zariadenia. Na Zlatých pieskoch vybudovali nové altánky s grilmi, lezeckú stenu a prekryli detský areál na hlavnej pláži tieniacou membránou. "V tohoročnej sezóne toto nové vybavenie budú môcť návštevníci našich kúpalísk v plnom rozsahu využívať," avizovala.

Vodná zábava na ZÁPADNOM Slovensku: Veľký prehľad kúpalísk a akvaparkov

 

Zdieľať článok na Facebooku
Ilustračné
Foto: Wikipedia / Lilya
Zdroj: TASR, ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa