Najlepšie vtipy o cestovaní: Želáme vám veselý Silvester!

2017-12-31 00:00:01 |   |    | 

Je tu posledný deň roka, obľúbený čas bujarých osláv a zábavy. Privítajte aj vy nový rok v dobrej nálade, ktorú vám iste spríjemní aj zopár vtipov. Za redakciu Dromedára vám ďakujeme za priazeň a želáme vám veselého Silvestra a najmä veľa zdravia a príjemných cestovateľských zážitkov v roku 2018.



 

Švajčiar, Nemec a Slovák sa rozprávajú o tom, čo spravia s vianočnými odmenami. Švajčiar hovorí: "Ja si za vianočnú odmenu kúpim auto a za zvyšok pôjdeme s rodinou na dovolenku." Nemec hovorí: "Ja si za vianočnú odmenu dám spraviť bazén a za zvyšok pôjdeme na cestu okolo sveta." A Slovák hovorí: "Ja si za vianočnú odmenu kúpim sveter." Ostatní sa prekvapene pýtajú: "A čo zvyšok?" Slovák odpovedá: "Zvyšok mi doplatia rodičia."

Do autobusu nastúpi pankáč s farebným čírom na hlave. Sadne si vedľa dedka a ten naňho uprene hľadí. Po chvíli to pankáča prestane baviť a vyštekne: "Ty si sa nikdy neodviazal?" „Ale áno, ešte ako námorník som sa raz v Singapure strašne opil a užil som si s papagájom. Teraz premýšľam, či nie si môj syn.“

Chuck Norris dovolenkoval na Panenských ostrovoch. Teraz sú tehotné.

Dve blondínky na opačných stranách jazera. Jedna kričí na druhú: „Ako sa dostanem na druhú stranu?“ „Ty si na druhej strane!,“ ozve sa odpoveď.

Turista je v Španielsku a ide na večeru do drahej reštaurácie. Keď sa obzerá okolo seba, všimne si, že k vedľajšiemu stolu čašník nesie nádherne naaranžovaný tanier s dvomi obrovskými mäsovými guľami. Vypýta si teda to isté. Čašník mu ale s ľútosťou vysvetľuje, že sú to býčie žľazy a táto delikatesa sa dá pripraviť len vtedy, keď býk prehrá zápas, ktorý sa koná raz denne. Ak teda chce, môžu mu toto jedlo pripraviť na druhý deň. Zákazník súhlasí a nasledujúceho večera nedočkavo prichádza do reštaurácie. Keď však dostane svoj pokrm, vidí, že mäsové guľky na jeho tanieri sú veľmi malé. Spomenie to teda čašníkovi, ktorý odpovedá: „Viete, pane, niekedy býk vyhrá.

Recepčná: „Izba stojí 15 eur za noc. Keď si spravíte posteľ, bude to len za 5.“ Hosť: „Dobre, spravím si posteľ.“ Recepčná: „Tak vám prinesiem drevo a klince.“

Nad Atlantikom letí lietadlo, keď zrazu pred cestujúcich predstúpi pilot. „Vážení, sme preťažení. Všetko sa ale dá zachrániť, keď jeden z vás vystúpi.“ Nato sa postaví manažér Otta Weitera a hrdým hlasom zvolá: „A teraz vystúpi Otto Weiter!

Blondínka nastúpi do lietadla a sadne si na prvé voľné miesto. Letuška k nej príde, aby skontrolovala palubný lístok. „Madam, tu sedieť nemôžete, máte letenku do druhej triedy a toto je prvá. Prosím, presadnite si do zadnej časti lietadla.“ Blondínka odpovedá: „Som blondínka, som múdra a mám dobrú prácu. Nepohnem sa, kým lietadlo nepristane na Jamajke.“ Bezradná letuška ide za kolegyňou a povie jej, čo sa stalo. Tá teda znova požiada blondínku, aby sa presunula. „Som blondínka, som múdra a mám dobrú prácu. Nepohnem sa, kým lietadlo nepristane na Jamajke,“ odpovedá opäť blondínka. Letušky nevedia, čo s ňou a požiadajú o radu pilota. Ten príde za blondínkou, nakloní sa k nej a zašepká čosi do ucha. Blondínka sa okamžite zodvihne a presunie sa do zadnej časti lietadla. Šokované letušky sa pilota pýtajú, ako sa mu to podarilo. „Len som jej povedal, že prvá časť lietadla na Jamajku neletí.“

Na opustenom ostrove stroskotajú muži vo veku 20, 40, 60 a 80 rokov. Onedlho zistia, že na ostrovčeku hneď vedľa je skupinka stroskotaných žien. 20-ročný mladík navrhne: „Joj, chlapi, doplávame tam a budeme si s nimi celý deň užívať.“ 40-ročný: „Nie, nie, doplávame tam, pobavíme sa a potom sa vrátime späť, nech máme pokoj.“ 60-ročný oponuje: „Ale veď oni môžu doplávať sem.“ Na to sa vydeseným hlasom ozve 80-ročný: „Pozor, tam už jedna pláva!

Letuška: „Nie je medzi cestujúcimi lekár?“ Jeden z cestujúcich vstane a ide do pilotnej kabíny. Za chvíľu sa vráti a hovorí: „Nie je medzi cestujúcimi pilot?

Hovorí sprievodca turistom na safari: „Keď k vám príde lev, hoďte mu do očí kopu hovna a kým sa poutiera, vy zatiaľ rýchlo ujdite!“ Turista na to: „A kde zoberiem takú veľkú kopu hovna?“ „Len počkajte, keď sa objaví lev!

Slovák ma len tri želania počas dovolenky: Jemný piesok, čistá voda... a aby sa miešačka nepokazila.

Vystrašený turista: „Žijú v tejto jaskyni netopiere?“ Sprievodca: „Už nie, všetky zožrali jedovaté hady.

Ťava dokáže chodiť dva týždne bez pitia. Slovák dokáže piť dva týždne bez chodenia.

 

 

Zdieľať článok na Facebooku
Ilustračné
Foto: Thinkstock

Hodnotenie článku:
4.4/5 (16 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa