Z Bratislavy sa bude do Moskvy lietať častejšie, predaj leteniek od 28 eur už spustili

2018-02-08 16:00:00 |   |    | 

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa bude na jar lietať do Moskvy častejšie. Letecká spoločnosť Pobeda, ktorá prevádzkuje linku z BTS na letisko Moskva-Vnukovo 3 x týždenne, dnes spustila predaj leteniek na jarnú a letnú sezónu. Zároveň oznámila, že od konca apríla do konca mája zvyšuje počas frekvencií z Bratislavy a do nej na 5 letov týždenne.



Ruská letecká spoločnosť Pobeda (Víťazstvo), dcérka spoločnosť skupiny Aeroflot, dnes spustila na svojej webovej stránke  predaj leteniek z Bratislavy do Moskvy a späť na obdobie až do konca októbra 2018. Z Letiska M. R. Štefánika bude na letisko Moskva-Vnukovo prevádzkovať lety 3x týždenne, a to každý utorok, štvrtok a nedeľu. V týždni od 17. apríla pridáva frekvencie aj v piatky a nedele. Vybrať si až z 5 letov týždenne si tak môžu cestujúci do 26. mája.

Jednosmerné letenky z Bratislavy do Moskvy za cenu od 28 € vrátane všetkých poplatkov (od 56 € za spiatočnú letenku) si možno od dnes zakúpiť na webovej stránke spoločnosti až do konca letného letového poriadku, teda do konca októbra 2018.

Priame dvojhodinové lety z letiska BTS do Moskvy a späť prevádzkuje letecká spoločnosť Pobeda od decembra 2015 najmodernejšími lietadlami typu Boeing 737-800 Next Generation s kapacitou 189 cestujúcich. Destinácia Bratislava bola prvou zahraničnou pravidelnou linkou, ktorú začala Pobeda prevádzkovať mimo Ruska.

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.3/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa