Vychutnajte si čarovnú predvianočnú atmosféru: Otvárajú sa vianočné trhy na zámku Schloss Hof

2018-11-16 08:00:00 |   |    | 

Vianoce – bezpochyby tie najobľúbenejšie a najkrajšie sviatky v roku – sa nezadržateľne blížia. Unikátnym miestom, na ktorom si môžete plnými dúškami vychutnať čarovnú predvianočnú atmosféru, je aj malebný zámocký areál Schloss Hof. Bohatý sortiment vianočných trhov, hodnotné remeselnícke výrobky, prekrásna výzdoba a mimoriadne lákavá programová ponuka sú zárukou výnimočného predvianočného zážitku v rozprávkovom prostredí zámku.



 

Vianočné trhy v skvostnom zámockom areáli Schloss Hof, ktoré sa konajú každý víkend od 17. novembra do 23. decembra, ohromia všetky vekové kategórie. Návštevníci sa môžu potešiť obzvlášť príjemným pohľadom na nádherné vianočné ozdoby a vkusné dekorácie, načerpať bohatú inšpiráciu pre milé darčeky a rozmaznávať svoje chuťové poháriky lahodnými regionálnymi dobrotami.

Viac ako 90 vystavovateľov odprezentuje vo vnútorných aj vonkajších priestoroch rozmanitý sortiment úžasných výrobkov – od ručne vyrábaných ozdôb a pohľadníc, cez jasličky z prírodných materiálov až po voňavé sviečky z včelieho vosku. Sladké aj slané delikatesy a lahodné punčové variácie návštevníkov priam lákajú, aby sa na chvíľu zastavili a nechali unášať tou pravou „chuťou Vianoc“.

Pôsobivý zámok Schloss Hof sa môže počas vianočných trhov popýšiť aj pestrým programom pre celú rodinu. Návštevníci sa môžu započúvať do tónov príjemnej dychovej hudby i tých najkrajších medzinárodných vianočných piesní. Prepychové zámocké komnaty tvoria nádhernú kulisu vianočnej výstave „Tichá noc, svätá noc – 200. výročie vianočnej koledy“, ktorá zachytáva „príbeh“ tejto známej vianočnej piesne, ktorú zložil rakúsky skladateľ Franz Xaver Gruber.

Pútavý detský program zahŕňa zaujímavé vystúpenie Gašparka, mimoriadne obľúbené živé jasličky, skvelé jazdy na poníkoch či úžasný vláčik a kolotoč. Kúzelník Flo Mayer sa predstaví počas interaktívnej kúzelníckej show. Deti sa okrem iného môžu tešiť na Mikuláša a anjela, pútavé tvorivé dielničky i prípravu vianočného pečiva. Budú mať tiež jedinečnú možnosť napísať list Ježiškovi a zveriť mu tie najtajnejšie priania.

Podmanivé vianočné trhy na zámku Schloss Hof vo veľkolepom imperiálnom prostredí skutočne stoja za návštevu a sú ideálnym zážitkom pre celú rodinu. 

Termíny: 17.-18.11., 24.- 25.11., 1.-2.12., 8.-9.12.,15.-16.12., 22.-23.12.2018

Čas: 10.00 – 19.00 hod.

Miesto: Schloss Hof 1, 2294 Schloßhof

Vstupné na vianočné trhy: dospelí 6,- €, deti (6-18 rokov) 3,- €, rodinná vstupenka (2 dospelí + max. 3 deti) 15,- €.

 

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Schloss Hof / Astrid Knie
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa