LETO NA SLOVENSKU S RAI

2020-08-14 00:00:00 |   |    | 

Tohtoročné leto sa drží v duchu dovolenky na domácej pôde. Máte na výber množstvo destinácii, vrátane hotelov, akvaparkov, letovísk, jazier, wellnesov alebo iných aktivít. Nie je nutné cestovať ďaleko do zahraničia, aby ste si užili dovolenku, na ktorú budete spomínať ešte dlho.



 

Niekedy nie je ale tak podstatný cieľ cesty, ako cesta samotná. V tomto bode prichádzame my a poskytujeme vám zážitok, ktorý začína už cestou. Požičajte si auto podľa vašich predstáv a dorazte do svojej destinácie komfortne, bezpečne a štýlovo.

 

Vyskúšajte si – ak sa Vám bude páčiť, tak Vám ho predáme

Ušetrite tohto roku na letenke a prenajmite si auto, ktoré je pre vás vhodné. Autopožičovňa RAI poskytuje široký výber áut od ekonomickej triedy, cez manažérsku, až po luxusné autá – rarity na našich cestách. Stačí si pozrieť celú ponuku a garantujeme, že si nájdete práve  to svoje auto.

Užite si svoje vysnívané auto ešte na dovolenke – skorej než si ho kúpite. Spojte príjemné s užitočným a choďte do istoty, nech nekúpite mačku vo vreci. Zážitok môže začať už pred začiatkom cesty.

 

Široký výber vozidiel

Náš vozový park zahŕňa značky áut od Škody, Volkswagen, BMW, Mini, Mercedes, Audi alebo Toyota, pričom počet a sortiment týchto áut stále rastie. Sledujte našu ponuku pravidelne a vždy nájdete niečo nové.

Prenájom auta s RAI je jednoduchý – profesionálny personál Vám poradí, aby ste si vybrali to najvhodnejšie auto pre Vaše účely. Zákaznícke centrum spraví maximum pre Vašu spokojnosť.

Cestujte spolu a ušetrite – prenajmite si viacmiestne vozidlá a cestujte s celou svojou rodinou alebo svojimi známymi. Poskladajte sa na cestu ako partia a ušetrite ešte viac. Zážitok zo spoločnej cesty je len pridanou hodnotou, vďaka ktorej sa dopravíte do cieľa ešte príjemnejšie.

Cestujte bezpečne – autá sú pred každým prenájmom vydezinfikované ozónom a povrchy dôkladne prečistené bioetanolom.

 Ak si chcete spraviť pohodový výlet vo dvojici, tak využite ponuku našich kabrioletov. Pocíťte slnko na vlastnej koži a vietor vo vlasoch. Najzábavnejšie kabriolety mini sú tu pre vás, aby vaše leto spravili ešte špeciálnejším.

Ponuka vozidiel je limitovaná – objednajte si čo najskôr, autá už nebudú.

Viac info na www.rai.sk.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: RAI Internacional
Zdroj: PR článok

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa