Muž sa tri mesiace ukrýval na letisku: Bál sa vyjsť kvôli Covidu

2021-01-20 12:00:00 |   |    | 

Chicagské letisko O´Hare malo na prelome rokov „tajného pasažiera“. Celé tri mesiace na ňom strávil istý Američan, ktorý sa bál vyjsť von zo strachu pred koronavírusom COVID-19.



36-ročný Aditya Singh priletel ešte 19. októbra z domovského Los Angeles do Chicaga, kde na letisku O´Hare našiel identifikačnú kartu jedného zo zamestnancov. Vďaka tomu získal prístup do bezpečných častí budovy a dokázal sa ukrývať pred pozorným zrakom bezpečnostnej služby.

Muž žil na letisku takmer tri mesiace – objavili ho až 16. januára, keď pri kontrole jeho preukazu zistili, že je nahlásený ako stratený. Počas tohto obdobia sa Singh živil tým, čo mu darovali cestujúci. Hoci nepredstavoval žiadne ohrozenie letiska či verejnosti, polícia ho obvinila z nedovoleného vniknutia a krádeže. Momentálne má zakázaný vstup na letisko, ďalšie súdne pojednávanie je naplánované na 27. januára.

Muž nemal pred incidentom žiaden zápis v trestnom registri. Hoci je momentálne nezamestnaný, je držiteľom magisterského titulu v odbore hotelierstvo. Nie je ani bezdomovcom, na predmestí Los Angeles obýva byt s niekoľkými spolubývajúcimi. Svoj dlhodobý pobyt na jednom z najrušnejších letísk sveta zdôvodnil obavami z nákazy koronavírusom COVID-19.

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: TASR/AP

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa