Druhýkrát za sebou: Najobľúbenejšou turistickou destináciou je znova Dubaj

2023-01-26 07:00:00 |   |    | 

Prvé miesto v rebríčku obľúbenosti svetových destinácií získal Dubaj na základe cestovateľských recenzií na platforme Tripadvisor už po druhý krát v rade. Napĺňajú sa tak vízie nedávno spustenej Hospodárskej agendy pre Dubaj D33, ktorá má snahu upevniť pozíciu mesta v topke svetových destinácií zaujímavých pre turizmus a biznis.



 

Tripadvisor, najväčšia cestovateľská sprievodcovská platforma, zverejnila tohtoročný rebríček na výročnom udeľovaní ocenení pre najlepších z najlepších Travellers’ Choice Best of the Best Destination Awards 2023.

Opakované globálne uznanie podčiarkuje opodstatnenosť významných snáh orientovať ekonomiku a priemysel mesta smerom k turizmu a napĺňať víziu Jeho Výsosti šejka Mohammeda bin Rašída Al-Maktúma, ktorý je predsedom vlády SAE a vládcom Dubaja, spraviť z Dubaja najnavštevovanejšie a najobľúbenejšie mesto na život na svete.

Víťazov cestovateľskej ankety Tripadvisor Travellers' Choice Award určujú milióny cestovateľov z celého sveta, ktorí zanechávajú svoje reálne a nezaujaté recenzie a názory na navštívené destinácie a absolvované aktivity a zážitky.

Tohtoročný rebríček bol zostavovaný na základe nezávislých recenzií a hodnotení zhromaždených za 12 mesiacov obdobia od 1. novembra 2021 do 31. októbra 2022.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: Dubai DET

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa