Najlepšia reklama pre našu krajinu: V novom videu predstavuje krásy Slovenska slávny pilot F1

2021-06-16 16:01:00 |   |    | 

Nedávno Slovenskom preletela správa, že sa po Bratislave preháňa legendárny jazdec David Coulthard v monoposte F1. Srdce všetkých fanúšikov motošportu zaplesalo, len málokto ale tušil, že cieľom bolo nakrútiť video, vďaka ktorému krásy našej krajiny spozná celý svet.



 

Red Bull uverejnil unikátne video, v ktorom sa po pamiatkach Slovenska, Moravy a Českej republiky preháňa monopost RB7, s ktorým Sebastian Vettel získal svoj druhý titul majstra sveta.

Za volantom však sedel iný slávny pilot David Coulthard, ktorý našu krajinu navštívil už niekoľkokrát. Tentoraz si zajazdil aj na miestach, ktoré bežne nebývajú prístupné.

V Prahe napríklad prefičal po Karlovom moste či Pražskom hrade, v Bratislave uháňal po Starom moste a hradnom nádvorí a monopostom dokonca vošiel aj do Pribyliny.

Azda najfascinujúcejšia scéna sa však odohráva na letisku v Poprade, kde Vysoké Tatry dotvárajú scenériu výnimočnému závodu formuly 1 a lietadla vedeného dolu hlavou svetovým šampiónom Red Bull Air Race Martinom Šonkom.

Projekt Z hradu na hrad bol pre mňa ako objavná cesta,“ vyjadril sa David Coulthard, ktorému už cestovanie v poslednej dobe chýbalo rovnako ako aj nám ostatným. Vo videu z nakrúcania pritom zistíte, že jazdiť monopostom v našich podmienkach nebolo vždy jednoduché.

Výsledok však rozhodne stojí za to. Veď vďaka fascinujúcemi videu teraz dve malé krajiny v strede Európy pútajú pozornosť po celom svete. Je náročné rozhodnúť sa, čo sledovať skôr.

Či extrémnu jazdu, ktorej zvuk spôsobuje husiu kožu každému fanúšikovi motoršportu. Alebo neskutočné zábery na ikonické lokality v našej krajine. Preto sa oplatí si video pustiť aj viackrát. Pridajte sa na túto jazdu naprieč našimi dvomi republikami.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku
Foto a
Video: Red Bull

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa